furkanoy
Üye
takasla alınık 7" veya 9" tablet pc / karşılığında cep telefonu verilecek
elimdeki siyah renk kore malı iphone 5 i takaslamak istiyorun ,
Özellikleri: Android 4.2.1, telefon 1.2 Ghz işlemci , 1 gb Ram, 8mp Kamera , 3g ve görüntülü görüşme özellikleri var
Facebook, Whatsapp , Twitter vs rahatça kurup kullanabilirsiniz
, oyun oynayabilirsiniz örnek olarak nfs mw , pes 12 , temple run, subway, real drift felan kurup oybayabilirsiniz ,
şu anda ilanı iphone dan yazıyorum
takaslama sebebim : ekran bana küçük gelmeye başladı birde cihazın tipinden sıkıldım
Geleleim sorunlarına : aslında hic bir sorunu yok sadece bir kere dusurdum ondada ekranda 2-3 kılcal çatlak oluştu , DOKUNMATİĞİNDE KESSİNLİKLE SORUN YOK
ekranda koruma bandı olduğu için çizik vs oluşmadı sadece çok ince 2 çizik gibi oldu ekran açıkken çok az belli oluyor
arka tarafında hele hiç cizik yok 
Kayıt durumu : Hattını Tak Kullan
takasta : 7" veya 9" tablet pc aradaki fark konuşulur
Resimler en kısa sürede eklenecektir
konu güncelll
Özellikleri: Android 4.2.1, telefon 1.2 Ghz işlemci , 1 gb Ram, 8mp Kamera , 3g ve görüntülü görüşme özellikleri var
Facebook, Whatsapp , Twitter vs rahatça kurup kullanabilirsiniz
, oyun oynayabilirsiniz örnek olarak nfs mw , pes 12 , temple run, subway, real drift felan kurup oybayabilirsiniz ,
şu anda ilanı iphone dan yazıyorum
takaslama sebebim : ekran bana küçük gelmeye başladı birde cihazın tipinden sıkıldım
Geleleim sorunlarına : aslında hic bir sorunu yok sadece bir kere dusurdum ondada ekranda 2-3 kılcal çatlak oluştu , DOKUNMATİĞİNDE KESSİNLİKLE SORUN YOK
ekranda koruma bandı olduğu için çizik vs oluşmadı sadece çok ince 2 çizik gibi oldu ekran açıkken çok az belli oluyor
arka tarafında hele hiç cizik yok 
Kayıt durumu : Hattını Tak Kullan
takasta : 7" veya 9" tablet pc aradaki fark konuşulur

Resimler en kısa sürede eklenecektir
konu güncelll
Son düzenleme:
telefon