İphone 6 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 Hakkında
Merhaba arkadaşlar artık android'den de sıkıldım sürekli rom atmaktan felan bıktım :) iphone almayı düsünüyorum iphone6 ne zaman çıkar ne zaman tanıtılır ve ekran boyutu ne kadar olur? Sizce almak mantıklı mı ? Bunları sormamın nedeni ios hic kullanmadım :)

phasan

phasan

Üye
İos 5s al işini gorur

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Windows phone ile tanışmanı öneririm

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
5S in ekranı kücük geldi elime aldımda :) WP pek düsünmüyorum arayüzü hoşuma gitmiyor saolun öneriler için :)

phasan

phasan

Üye
5s ekranı kucukse alma ios wp al

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ekranı öyle çok büyük bişey yapıcaklarını sanmıyorum ki bence büyütmesinler ekranı 5 ve 5s in ekranı ideal boyda benim için :)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve smh60
smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı öyle çok büyük bişey yapıcaklarını sanmıyorum ki bence büyütmesinler ekranı 5 ve 5s in ekranı ideal boyda benim için :)
Büyük ekranı bende hic sevmiyorum zaten ip6 4.3 olsa yeterli :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Istemesenizde mecbur büyüturler. Ama cok degil . 4.2 yada 4.3

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve smh60
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eğer 4" üzeri bir telefon kullanirsanız yada 5" bunun bir alt seviye ekran olanini kullandiginiz zaman eliniz bir diğer büyük olanina alistigindan daha dusuk ekran olanina gecince,bildiginiz eziyet oluyor

• Beğen
Tepkiler: .caner.
fk555897

fk555897

Üye
2014 Mayıs'a kadar iPhone 6 tanıtılır. Eylül - Aralık aylarında da çıkar

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlısı hacı, ekran büyük çıksın da sonra düşünürsün. :D

• Beğen
Tepkiler: smh60
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş en sonunda discoveryden bıktın he :D :D .D

• Beğen
smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomanEmpire06
0MG90

0MG90

Üye
Ekranı büyük yaparlarsa batırırlar bence şu anki ekran boyutu yeterli bana göre. Yaza doğru çıkar sanırım 6.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ekranı büyük yaparlarsa batırırlar bence şu anki ekran boyutu yeterli bana göre. Yaza doğru çıkar sanırım 6.

Yine iki model yapıp birini büyük yapmak mantıklı olur, bence. Ben olsam öyle yapardım. :D Sonra satışlara göre diğer iphone'un boyutu belli olurdu zaten. :D

• Beğen
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
5 inç diye duydum ip6 için

LimePie

LimePie

Üye
büyük ekran olsa iyi olur ya bence küçük ekran hem gözü bozar hemde küçük ekran olması iyi değil

Takipçi Satın Al

Üst Alt