Tavsiye lumia hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

hangi lumia

• 1020

Kullanılan: 2 14.3%
  • 1520

Kullanılan: 12 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    14

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
lumia hakkında bilgi
arkadaşlar ben şu an nokia 5800xm kullanıyorum babamdan karne hediyesi olarak lumia alacak ama ben karar veremedim 1020 mi yoksa 1520 mi alayım hangisi daha iyi bir de lumia da bir şey varmış yılda 3 kere format hakkı mı ne arkadaşlar bu soruların cevabını ve lumia nın kötü yanlarını yazar ıseniz çok müteşekkür kalırım

blackcemre

Üye
1520 her yönüyleHayır istediğin kadar format atabilirsin.

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim bir de nasıl format atılır temel özellikleri nasılsınırlı olan bir yanı var mı.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Marka seçimin Nokia ise 1520'yi öneririm , kamerası da oldukça iyi kamera için 1020 alma yani.

turbocore

turbocore

Üye
Daha almadan bunları sorman boş :D

Twitter İle Gönderildi :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şimdi çok tuhaf oldu nedenini sorarsan 1520 özellik bakımından bilhassa ekran kalitesi çok harika ancak 6 inç büyüklüğünde olması biraz dezavantaj, 1020 yi öne çıkaran tek neden 41mp Li kamerası 1020 kullanıcısı olarak 6 inç sana uygunsa kesinlikle 1520

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim soruyorum ki alınca pişman olmayayım

turbocore

turbocore

Üye
Aldıktan sonra sormak boş !
Bilinçsiz tüketici olmak mı ? Hayır,asla

yani şuan sormak boş diyorum daha kaç ay var karnelere 1 ay kala karar verir hangi telefın seçenekleri arasında ne ozellik istiyor 1520 yi taşıyabilecekmi kaç yaşındaki elleri büyük değilse nasıl tutucak telefonu bunlar hep bir faktör ve rol oynuyor aancak genç arkadaşlarımız genelde android veyatta ios tercih ediyor. :D

turbocore

turbocore

Üye
oldumu şimdi yani tabiki almadan tüm kafasına takılanları öğrenecekki sonradan pişman olmasın

ustede dediğim gibi daha çok erken!
Yani daha ne alcağını soylemiyor butceyi soylemiyor veyatta hangi telefonlar arasından seçtiğini soylemiyor bunlarla cevap verirsek asıl yanlış bilgilendirmiş oluruz :D

sanane ile gönderildi :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
yani şuan sormak boş diyorum daha kaç ay var karnelere 1 ay kala karar verir hangi telefın seçenekleri arasında ne ozellik istiyor 1520 yi taşıyabilecekmi kaç yaşındaki elleri büyük değilse nasıl tutucak telefonu bunlar hep bir faktör ve rol oynuyor aancak genç arkadaşlarımız genelde android veyatta ios tercih ediyor. :D

Ne zaman araştıracağı kendine kalmış bir şey bize yardımcı olmak düşer sorgulamak değil.
Şimdiki gençlik WP'de :ok2:

goktas19

goktas19

Üye
Telefondan ziyade Windows Phone u araştır. Eksikleri olan bir sistem bunlar canını sıkabilir, bunları araştır sonra karar verirsen modelini düşün. -Çok fotoğraf çekerim hastasıyım diyorsan Lumia 1020, yok ben performans ve büyük ekran seviyorum diyorsan Lumia 1520-

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Babasından sözü almış ya 1020 yada 1520 , bütçesi var demek ki :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
ben şimdi 1520 alcam ama 2 şey var 1i nasıl format atıliyo (merak ettim) 2si nette bisi okudum sertifika mı 10 program sınırı mı bir şey varmış o nedir

Emre

Üye
Lumia almak için bazı kural

+ Dışardan uygulama yüklenmez 50 mb kadar yüklersin
+ internetten flashlı içerikleri açmaz ancak youtube destekli videoları açar
+ stabil çalışır
+ android gibi özgür olamazsın
+ama lumia android"den 5 kat daha iyidir
makbul görürsen al :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve byibo
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ben şimdi 1520 alcam ama 2 şey var 1i nasıl format atıliyo (merak ettim) 2si nette bisi okudum sertifika mı 10 program sınırı mı bir şey varmış o nedir

Format dediğiniz telefonu sıfırlamaktır ayarlardan yapabilirsiniz.
Diğer konu ise Telefonu unlock hale getirip , sertifikasız yani crackli uygulama yüklemek evet onda 10 uygulama sınırı var

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bütçe tamam onda sorun yok

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
yaş 13 ben şu an symbian kullanıyorum benim alacağım tel lumia olmalı hızlı olmalı kamera gece gündüz çok iyi çelmeli bir de beni uğraştırmamaliyaş 13 ben şu an symbian kullanıyorum benim alacağım tel lumia olmalı hızlı olmalı kamera gece gündüz çok iyi çelmeli bir de beni uğraştırmamaliyaş 13 ben şu an symbian kullanıyorum benim alacağım tel lumia olmalı hızlı olmalı kamera gece gündüz çok iyi çelmeli bir de beni uğraştırmamali

Takipçi Satın Al

Üst Alt