Tavsiye Lumia 620 Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 Ekran
Lumia 620 ekranım kırıldı dokunmatik işlemiyor arada bir çalışıyor belli noktalarda ama görüntüde sorun yok üstteki kısımda boydan boya 3 tane çatlak var sonuç olarak servise vereceğim sizce ne kadara yaparlar ve Nokia Care e vermeyi düşünüyorum onlar gönderiyo nereye gidecekse sanırım teleservice olur ne yapayım akıl verin

The Benefit

The Benefit

Üye
Geçmiş olsun. Umarım en az zararla kurtulursunuz. Bazen astarı yüzünden pahalı olabiliyor. :S

• Beğen
Tepkiler: csH
parberk99

parberk99

Üye
180 ₺ demişti bana Nokia care düşen tuşlarla beraber 240₺'ya çıkmıştı

Nokia 1100 ile gönderildi.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
200-250 arası olur diye tahmin ediyorum yada ebayden ekranı siz alın taktırın eğer garanti süresi az ise

• Beğen
csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
bu haliyle satsam mı ama kim alır zaten sağlam olsa 300 verirler. satsam 300 lira edecek bi telefonun ekranına 200 lira vermek çok saçma neyse pazartesi olsun bakarım bi çaresine
200-250 arası olur diye tahmin ediyorum yada ebayden ekranı siz alın taktırın eğer garanti süresi az ise
1 yıl 15 gün garantisi var daha
180 ₺ demişti bana Nokia care düşen tuşlarla beraber 240₺'ya çıkmıştı

Nokia 1100 ile gönderildi.
625 için mi 620 için mi

parberk99

parberk99

Üye
bu haliyle satsam mı ama kim alır zaten sağlam olsa 300 verirler. satsam 300 lira edecek bi telefonun ekranına 200 lira vermek çok saçma neyse pazartesi olsun bakarım bi çaresine
1 yıl 15 gün garantisi var daha
625 için mi 620 için mi
620 için 625 çok şükür daha sağlam

skynet

Üye
Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve csH
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben dokunmatik paneli 100 tl ye yaptırdım (Garantiye vermedim).

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
orijinal gibi oldu mu güvenemiyorum telefonculara
Orijinal taktırdım ve tanıdık. Kesinlikle farklı bir panel değil.Eğer İstanbul da isen yardımcı olurum sana

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
Orijinal taktırdım ve tanıdık. Kesinlikle farklı bir panel değil.Eğer İstanbul da isen yardımcı olurum sana
sağol ama maalesef balıkesirdeyim ve güvendiğim tanıdığım hiç telefoncu yok seçimler için memlekete gideceğim ama o kadar da beklemek istemiyorum 8.1 preview gelmeden halletmem lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
80 tl civarında orinal panel alıp kendiniz takabilirsiniz.( Youtube de söküm videoları mevcut. İzleyin bence).
Öbür türlü teleservice en az 150 tl çeker 1 ay beklemesi de cabası olur.

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
80 tl civarında orinal panel alıp kendiniz takabilirsiniz.( Youtube de söküm videoları mevcut. İzleyin bence).
Öbür türlü teleservice en az 150 tl çeker 1 ay beklemesi de cabası olur.
nerden alabilirim orijinal paneliorijinal dokunmatik panel alabileceğim site var biliyor musunuz @bulutsuzgece @papakudioflu

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
nerden alabilirim orijinal paneliorijinal dokunmatik panel alabileceğim site var biliyor musunuz @bulutsuzgece @papakudioflu

• Beğen
csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
120 liraya Balıkesir Nokia care halletti en azından garantisi gitmedi ve orijinal parça yardımcı olan olmayan herkese :tşk:

The Benefit

The Benefit

Üye
Hayırlı olsun. :)

• Beğen

blackcemre

Üye
Telefon tamircilerinde taktırdığınızda cihgazınız garanti dışı oluyor ve bir daha ücretsiz onarılmıyor.