Normalde ilk kayitta 3 gb veriyor. bende görev yaparak topladim
Görevleri nasıl yapıyorsun?Arkadaşlarını flan davet ediyon. Pc ye ve tele kurunca da veriyor. Ve samsungun amiral telefonlarından alıp ona dropbox yükleyınce 50 gb mi ne veriyor..Ama o yan gorevler az veriyor. En cok telefon olayı veriyorGörevleri nasıl yapıyorsun?
Telefon olayını nasıl yapabilirim? Biraz detaylandırır mısın?Arkadaşlarını flan davet ediyon. Pc ye ve tele kurunca da veriyor. Ve samsungun amiral telefonlarından alıp ona dropbox yükleyınce 50 gb mi ne veriyor..Ama o yan gorevler az veriyor. En cok telefon olayı veriyor
Galiba samsung s4,s5 te veriyor. Not ları bilmiyorum. Eger varsa s4 yada s5 dropbox uygulamasını yükle hesabınla gir. Otomatik 50 gb cepte. Bende kullanmadıgım icin satmak istiyorumTelefon olayını nasıl yapabilirim? Biraz detaylandırır mısın?
Yardımların için çok teşekkürlerGaliba samsung s4,s5 te veriyor. Not ları bilmiyorum. Eger varsa s4 yada s5 dropbox uygulamasını yükle hesabınla gir. Otomatik 50 gb cepte. Bende kullanmadıgım icin satmak istiyorum

Yapabildinmi ?Yardımların için çok teşekkürler![]()
s4 veya s5'im yok. Bulursam yaparım.Yapabildinmi ?

Sana nasıl güveneceğim.Acaba ben snn hesaba girsem 50 gb verirmi![]()

bir sefere mahsus dur benceAcaba ben snn hesaba girsem 50 gb verirmi![]()
Herkes 50 gb yapar ozaman yada 50gb 2 senelik vermistirOlabilir. Ama nasıl yapacaklarki tekefonun imay inimi aldılar.

Forumdakilere nasıl biri oldugumu sorarak. Tanıyanlara tabiiSana nasıl güveneceğim.![]()
Sürelimi oHerkes 50 gb yapar ozaman yada 50gb 2 senelik vermistir![]()

Bana mı mesela?Forumdakilere nasıl biri oldugumu sorarak. Tanıyanlara tabii![]()

@İhtiyar007 anlat nasıl birisi bu.Forumdakilere nasıl biri oldugumu sorarak. Tanıyanlara tabii
Sürelimi o![]()

Gördüğüm kadarıyla iyi ama kimseye kefil olamam@İhtiyar007 anlat nasıl birisi bu.![]()

Güvenilir birisi mi?Gördüğüm kadarıyla iyi ama kimseye kefil olamam![]()

Dedim ya kimseye kefil olamam diyeGüvenilir birisi mi?![]()

Dedim ya kimseye kefil olamam diye![]()