------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
caner senin sorun neydi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pil süresinde idare eder ;)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Telefonda bi wifi sorunu var @Asabi Geliştirici

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır gerek yok.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladım. samsungun stok tarayıcısi var dimi içinde? v5de iken yoktu bide açılış logosu thunder rom Şimşek çakmasi mi? değiştirebiliyormuyuz
Tabi var rom dosyası indirdiğinizde içinde stockboot dosyasıda var çok iğrenç bir sesle açılması hoş değil ne oldu bee diyorsunuz :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tabi var rom dosyası indirdiğinizde içinde stockboot dosyasıda var çok iğrenç bir sesle açılması hoş değil ne oldu bee diyorsunuz :)

:D adam gösteriş olsun diye Şimşek çakmasi koymuş görende 100 yılın romunu yapmış zannedecek. saol abi yarın yüklerim 2 3 vidyo izleyeyim romdan bakalım daha detaylı bi fikire sahip olabilirim. kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu haftadan sonra daha güzel romlar gelir.Özellikle Thunder romdaki KK launcher/Sidebar olayı çok harika :oke:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Bu haftadan sonra daha güzel romlar gelir.Özellikle Thunder romdaki KK launcher/Sidebar olayı çok harika :oke:

aynen o güzel olmuş. Omegayi bi kenara bırakma vakti geldi bencede tw romlarda şarj sömürgesi var deniycez bakalım inş güzeldir bu rom

• Beğen

mcdogan20

Üye
arkadaşlar bir yardım allah rızası için,kafayı yiyecem.android sistemi sürekli grafikte en üstte yer alıyor.bunun nedeni nedir?şarj %50altına düşünce ekranın altına anca iniyor.işin garip yanı 4.3 yada 4.2.2 de böyle bir problem yaşamadım,bugüne kadar rootlu kullandım ve yine rootlu.rus 4.4.2 dendir belki deyip vietnam 4.4.2 kurdum yine bir fark yok.arka planda çalışan uygulamaları SS aldım foto ekleyeceğim,hiç çalışan birşey yok nerdeyse,alayı greenify ve titanıum backup la donduruldu.yüklerkende şu şekil yüklüyorum.komple wipeları yapıyorum sonra format data/system/cache/sd card.telefon açılmıyor böyle yapınca ve ardından batarya çıkarıp tertemiz kurulum yapıyorum odin ile.bu neyden kaynaklı olabilir?bir akıl verebilecek varmı,başlarının 4.4.2 pil grafiklerinde böyle bir sorun yok bende neden bu var.harici olarak kullandğım tek uygulama whatsap...%100 olmasına takılmayın %60-50 ye inene kadar android sistemi zirveyi kaptırmıyor.

resimler tıklayınca açılıyor.

.caner.

.caner.

Üye
arkadaşlar bir yardım allah rızası için,kafayı yiyecem.android sistemi sürekli grafikte en üstte yer alıyor.bunun nedeni nedir?şarj %50altına düşünce ekranın altına anca iniyor.işin garip yanı 4.3 yada 4.2.2 de böyle bir problem yaşamadım,bugüne kadar rootlu kullandım ve yine rootlu.rus 4.4.2 dendir belki deyip vietnam 4.4.2 kurdum yine bir fark yok.arka planda çalışan uygulamaları SS aldım foto ekleyeceğim,hiç çalışan birşey yok nerdeyse,alayı greenify ve titanıum backup la donduruldu.yüklerkende şu şekil yüklüyorum.komple wipeları yapıyorum sonra format data/system/cache/sd card.telefon açılmıyor böyle yapınca ve ardından batarya çıkarıp tertemiz kurulum yapıyorum odin ile.bu neyden kaynaklı olabilir?bir akıl verebilecek varmı,başlarının 4.4.2 pil grafiklerinde böyle bir sorun yok bende neden bu var.harici olarak kullandğım tek uygulama whatsap...%100 olmasına takılmayın %60-50 ye inene kadar android sistemi zirveyi kaptırmıyor.

resimler tıklayınca açılıyor.
Wifi, mobil internet, konuşma, mesaj, indirme yapma bunlar android sistemi içinde kafaya takma.

mcdogan20

Üye
Wifi, mobil internet, konuşma, mesaj, indirme yapma bunlar android sistemi içinde kafaya takma.
öyle tabide,böyle bir sorunum yoktu önceki sürümlerde,başka forumlarda 4.4.2 pil grafiklerine bakıyorum,android sistemi kimsede böyle değil

.caner.

.caner.

Üye
öyle tabide,böyle bir sorunum yoktu önceki sürümlerde,başka forumlarda 4.4.2 pil grafiklerine bakıyorum,android sistemi kimsede böyle değil
Demek ki ekranı fazla açık tutmuyorsun, wifi falan açık ekrandan fazla tüketiyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullandığınız sürüme geçmeden ve geçtikten sonra wipe işlemlerini yaptınızmı ?

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
muratvemine

muratvemine

Üye

Pil kullanimi grafigine pek aldanma derim ayni sorun benim basimada 4.2.2 deyken gelmisti.
Bazen pil grafigi sacmaliyor, yanlis gosteriyor.
Benim sorunum 1 2 ay sonra kendi kendiliginden cozulmustu.
Sorunun cozuldukten sonra pil performansinda degisiklikler oldu mu diye sorarsan hayir hicbir degisiklik olmadi diyebilirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi arkadaş belirtmiş ilk mesajında "tüm wipeları yaptım" diye.
Temiz kurulum benim kastım ayrıca belirteyim aldığınız yedekler sorun yaratabilir.salt sistem kurup deneyiniz.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.

Üst Alt