Samsung Galaxy S5 Zoom 19MP kamera ve 4.8 inç ekran ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Zoom 19MP kamera ve 4.8 inç ekran ile gelebilir
Samsung'un Galaxy S5 ailesine eklemek istediği model Galaxy S5 Zoom olabilir.

Galaxy S5 Zoom GFXBench sonuçlarında karşımıza çıkıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung Galaxy S5 Zoom'un özellikleri arasında; 4.8 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğünde ekran, 6 çekirdekli Samsung Exynos 5 Hexa (2 Cortex A-15 & 4 Cortex A-7) işlemci yer alıyor.

19MP arka kameraya sahip olduğu görülen telefonun ön kamerası ise 2MP çözünürlüğünde karşımıza çıkıyor.

Android 4.4.2 işletim sistemi ile gelmesi beklenen telefonun henüz bu özelliklerinin doğrulanmadığını hatırlatalım.

Ekli dosyalar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
kamera için telefon alınacaksa Nokia veya sonyi tercih ederim samsungların kameraları vasat bence

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61 ve Burak Altun
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: erko merko, beytullah6767 ve Invoke
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Telefonda sunulan hafiza fazla mi az yoksa ben mi miyop oldum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bana göre samsung kamera konusunda sınıfta kalıyor donanıma verdiği önemi birazda kamera üstünde kullanması gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
nokia_belle

nokia_belle

Üye
sony er. zamani yani cyber s. k serileri vs işte o zaman gercekten iyi ve beklentinin üzerinde fotograflar cekiyordu ben cok iyi hatirliyorum w880i ile 2 mp olmasina ragmen bir cok 2 mp kamerali telefondan cok iyi cekerdi,hatta k750i falan da vardi ama su bir gercek firma basta eric.di sonra sony eric. zamani kamera ve müzik odakli oldu sonrada sadece sony olunca eski kamera performansi asiri gorunmez oldu @TheLastWarrior

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sony er. zamani yani cyber s. k serileri vs işte o zaman gercekten iyi ve beklentinin üzerinde fotograflar cekiyordu ben cok iyi hatirliyorum w880i ile 2 mp olmasina ragmen bir cok 2 mp kamerali telefondan cok iyi cekerdi,hatta k750i falan da vardi ama su bir gercek firma basta eric.di sonra sony eric. zamani kamera ve müzik odakli oldu sonrada sadece sony olunca eski kamera performansi asiri gorunmez oldu @TheLastWarrior
bence hala çok iyi çekiyorlar sonyler

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bana göre samsung kamera konusunda sınıfta kalıyor donanıma verdiği önemi birazda kamera üstünde kullanması gerekiyor

Sınıfta kaldığı nokta yazılım bana göre. Kamera konusunda araştırma veya inceleme yaparsan öyle olmadığını göreceğini umuyorum. Editörler tarafından da kameranın eleştirileceği pek nokta olmuyor.

Invoke

Invoke

Üye
S4, Note 3 ve S5 kamera konusunda oldukça başarılı bana göre.

Aynen, doğru söylüyorsun.
kamera için telefon alınacaksa Nokia veya sonyi tercih ederim samsungların kameraları vasat bence

Vasat değil de mesele kameralı telefonsa zaten 1020 akıyor. :D Zoomlar hiç ilgimi çekemedi.
Sınıfta kaldığı nokta yazılım bana göre. Kamera konusunda araştırma veya inceleme yaparsan öyle olmadığını göreceğini umuyorum. Editörler tarafından da kameranın eleştirileceği pek nokta olmuyor.

Yazılım, kasa ve tasarım. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Vayy adamlar yine kaliteyi ortaya koymuş ve en pro telefon kamerayı yapmışlar helal samsung.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bir telefonda kameraya ağırlık veriyorsan o işte önemli olan telefonu telefon gibi yapmaktır. Yani tasarımı bozmadan güzel bir kamera koymaktadır iş. S4 zoom'a bi bakın. Tasarımı eleştiremeyeceğim çünkü telefon gibi değil. Fotoğraf makinesi gibi duruyor. Fotoğraf makinesi gibi yaptıktan sonra gider DSLR alırım daha iyi. 1020'deki güzelliklerden bir tanesi de kameranın tasarımı bozmaması. Otobüste S4 zoomla konuşurken dalga geçerler "aa bak adam fotoğraf makinesi ile konuşuyor" diye. Tabi o işin esprisi ama öyle kim ne derse desin. Kamera da Note 3 , S4 , S5 başarılıdır ona kimse laf etmesin zaten. Nokia yıllardır kamera işinde ön planda zaten. Onu kıyaslamayın artık. Hem lensleri çok kaliteli hem de Nokia'nın kamera yazılımları çok iyi. Carl Zeis lens firması camının kalitesine ve saflığına o kadar güveniyorlar ki bu yüzden gözlük üretmişler.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Samsung detay yakalama da problem yaşamıyor da bazı renkler çok canlı, kırmızıyı flaşlı veya flaşsız hiç bir şekilde güzel çekemiyor mesela

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Şahsen kamera için telefon alacak birine Lumia 1020 öneririm. (Bknz 41 megapixel.)

Lumia 1020 Galaxy Cameraya göre daha naif, daha insancıl. GC bildiğin fotoğraf makinesi gibi ve konuşmak için kullanılınca çok kötü duruyor.

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Galaxy S4 Zoom'da olan kabalığı biraz daha azaltırlarsa güzel olur.

• Beğen

Üst Alt