S4 Dört Çekirdek Gözükme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
S4 Dört Çekirdek Gözükme Sorunu
Uygulamalarda 1.6 Ghz'nin devreye girdiğini biliyorum ama telefonun özelliklerine birkaç programla kontrol ettiğimde 4 çekirdek 1600 Mhz. Sizlerde de aynı mı? Birde Asphalt 8 kusursuz nitroda FPS düşüyor. Telefom replika değil güvenilir mağazadan aldım.

YARDIM!

Son düzenleme:

.caner.

.caner.

Üye
Uygulamalarda 1.6 Ghz'nin devreye girdiğini biliyorum ama telefonun özelliklerine birkaç programla kontrol ettiğimde 4 çekirdek 1600 Mhz. Sizlerde de aynı mı? Birde Asphalt 8 kusursuz nitroda FPS düşüyor. Telefom replika değil güvenilir mağazadan aldım.
YARDIM!
O sırada aktif olan çekirdeği yazmış. 4+4 yazan programlarda var takma kafaya.

Imei yi sil hemen.

Bak Quad Core yani 4 çekirdek.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
O sırada aktif olan çekirdeği yazmış. 4+4 yazan programlarda var takma kafaya.

Imei yi sil hemen.

Bak Quad Core yani 4 çekirdek.

Aww ama tam gözükmüyor bazıları 2 mi 3 mü belli değil, cevap ve uyarı için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

M.F.E

Üye
8 cekirdegi ayni anda kullanmiyor 4+4 cekirdek kullaniyor cekirdeklerin hangileri aktifse onu gosterir

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
Aww ama tam gözükmüyor bazıları 2 mi 3 mü belli değil, cevap ve uyarı için teşekkürler.
Kardeşim geçmiş olsun.Bir kaç gün sonra imei kopyalanmıştır mesajı gelir sana.Ben foruma 2 ay önce iPhone 5s resmi attım satmak için arkasını nasıl büyütüp okumuşlarsa imei çalındı zar zor sattım tekrar note 3 aldım inşallah aynı haramzadeler sanada uğramaz çünkü deneyerek imei çakıyolar ve 2 mi 3 mü olması hiç önemli değil onlar için bu kadar varsa çok bile.

• Beğen
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim geçmiş olsun.Bir kaç gün sonra imei kopyalanmıştır mesajı gelir sana.Ben foruma 2 ay önce iPhone 5s resmi attım satmak için arkasını nasıl büyütüp okumuşlarsa imei çalındı zar zor sattım tekrar note 3 aldım inşallah aynı haramzadeler sanada uğramaz çünkü deneyerek imei çakıyolar ve 2 mi 3 mü olması hiç önemli değil onlar için bu kadar varsa çok bile.

Eww... *-* Geçmiş olsun. Düzenledim. ^_^

• Beğen

Üst Alt