Frozen.Klavye.Pro.GPE.v.1.0.9 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Frozen.Klavye.Pro.GPE.v.1.0.9 Türkçe
Istek üzerine türkceleştirdiğim bir klavye uygulamasıdır.

Özellikleri.

Kendi Klavye Tema oluşturun! . VEYA önceden var olanlardan birini seçin
Dış Klavye ile Tip -. MM yazmak için harici bir klavye ve Press (Alt + Space) ile Android cihazınızı bağlayın.
- Kullanım Emojis. Sevgi göstermek.
- Cihaz Ekranlarının tüm aralığı için optimize edilmiş!
- Popup Keys! - Daha tuşları Uzun basın!
- Hareketleri!! (Sol Sağ gizlemek için klavye, Aşağı geçmek için, silmek için)
- Uzun basın Space bar geri önceki klavye silinemez son karakteri silmek için.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bveo1990, rear2011, AdemOyuklu ve 2 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

osicik

Üye
tşk ...
kardeş ben bi istekte bulunsam genelde güzel kamera programları var ve İngilizce ben bir program ismi vermeden iyi olduğuna inandığın bi kamera programı seçer ve Türkçeleştirirsen çok makbule geçer ve epey teşekkür ve dua alırsın bu konuda çok kişinin sıkıntısı vardır diye tahmin ediyorum... telefonum s4 ama kendi kamera programını yetersiz buluyorum...

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
tşk ...
kardeş ben bi istekte bulunsam genelde güzel kamera programları var ve İngilizce ben bir program ismi vermeden iyi olduğuna inandığın bi kamera programı seçer ve Türkçeleştirirsen çok makbule geçer ve epey teşekkür ve dua alırsın bu konuda çok kişinin sıkıntısı vardır diye tahmin ediyorum... telefonum s4 ama kendi kamera programını yetersiz buluyorum...
Sizin beğendiğiniz bir uygulama varsa söyleyin türkçeleştiririm...

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Tasker uygulamasinida turkcelestirebilir iseniz sevinirim. Link: Tasker 4.3b9 apk - MaxiCep
Hep büyük boyutlu uygulamalardan istekler geliyor, zaten küçük boyutlu ola idi forumdaki diğer çeviri yapan arkadaşlar türkçeleştirirdi bana bırakmazlardı herhaldeherhalde, neyise bunuda türkçeleştiririm uzun boyutlu olanların türkçeleştirilmesi daha zevkli oluyor...

• Beğen
Tepkiler: seyits
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teşekkürler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seyits

Üye
Hep büyük boyutlu uygulamalardan istekler geliyor, zaten küçük boyutlu ola idi forumdaki diğer çeviri yapan arkadaşlar türkçeleştirirdi bana bırakmazlardı herhaldeherhalde, neyise bunuda türkçeleştiririm uzun boyutlu olanların türkçeleştirilmesi daha zevkli oluyor...
msjj ını yeni gördüm.çok sagol burhan dostum.inan buna çok sevinirim.Hayırlı geceler.

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: seyits
akman_12

akman_12

Üye
Teşekkürler

seyits

Üye
msj larınızı az önce görebildim.bekliyorum tşk ederim burhan bey.

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010
akman_12

akman_12

Üye
Teşekkürler

Üst Alt