Mesela Hocam benim video içerikli sitem var bende samsung s4 var fakat onunla choreme tarayıcıdan kendi sitemde içerik goruntuluyemıorum ama başka flash desteklı telde sorunsuz goruntuluyorum en cok kullanılan tarayıcı sonucta chrome ve mozilla bu teldede aynı sorun yaşarmıyım dıye tereduteyim cok istiyordum xperia ama flash sorunYoo görüntülüyor flash içerikleri görüntülemezse bir sürü tarayıcı var indirir birini kullanırsın
Hocam mobildenValla ben Xperia l kullanıyorum chromeyle rahat rahat flash içerikli siteleri görüntülüyorm senin telefonda sorun olmasın puffin veya dolphin indir dene bide s4e
Bak hocam sag alta reklam cıkmadı sende cunku flash desteklemıyor tel dedıgın gibi (Bu eklenti Destelenmiyor) diyorBak google Chrome star tv Medcezir fragman
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızayrıca linkler rtmp ise telefonun kendi tarayıcısıda oynatıyor flasha gerek yokki
Ozaman telefonlarda flash player tarih oldu demek hocam oyle gorunuyor. Ben en yakın 2 sene once aldıgım için çagil kaldım. Verdiğiniz bilgilere çok teşekkur ediyorum aydınlatınız beni.Html 5 siz bildiğin site varmı bide orda deneyimFlash destekli telefon yokki anca flash player çalıştırabileceğin telefonlar var onlarda android 4.0 altını kullanan telefonlar