@Safak
Üye
konumuzla alakası yok ama bi sey soylicm bn nokia 500 kulncsym hafıza kartnı okumyo hafza kartı bozuk dıyrPaylaşım için![]()
konumuzla alakası yok ama bi sey soylicm bn nokia 500 kulncsym hafıza kartnı okumyo hafza kartı bozuk dıyrPaylaşım için![]()
büyük ihtimalle uyumsuzluk var hangi markayı kullanıyorsunkonumuzla alakası yok ama bi sey soylicm bn nokia 500 kulncsym hafıza kartnı okumyo hafza kartı bozuk dıyr
ne yapmalıym bnde calısıyodu arkdsn tele takıp ıkı prgrm yukledim sonra bnm tele taktm okumyo ne yapmalıyımkonumuzla alakası yok ama bi sey soylicm bn nokia 500 kulncsym hafıza kartnı okumyo hafza kartı bozuk dıyr
ne yapmalıym bnde calısıyodu arkdsn tele takıp ıkı prgrm yukledim sonra bnm tele taktm okumyo ne yapmalıyım
hafıza kartı micro hafıza kartı bozuk dıyo baska bişi demiyobüyük ihtimalle uyumsuzluk var hangi markayı kullanıyorsun
ne yapmalıym bnde calısıyodu arkdsn tele takıp ıkı prgrm yukledim sonra bnm tele taktm okumyo ne yapmalıyım
hafıza kartı micro hafıza kartı bozuk dıyo baska bişi demiyo
hafıza kartını cıkarıp taktım yıne bişi olmadıbüyük ihtimalle uyumsuzluk var hangi markayı kullanıyorsun
arkadaşının telefonu nene yapmalıym bnde calısıyodu arkdsn tele takıp ıkı prgrm yukledim sonra bnm tele taktm okumyo ne yapmalıyım
hafıza kartı micro hafıza kartı bozuk dıyo baska bişi demiyo
hafıza kartını cıkarıp taktım yıne bişi olmadı

n8arkadaşının telefonu ne![]()
ilginç kaç gündür böyle bu
hafız kartını baska tel bicimlendirmeyi denedm olmuyo
kaç gündür böyle buhafız kartını baska tel bicimlendirmeyi denedm olmuyo
ed 1gndur boyle olmuyo tel yannda hediye gelmıstı 8gbilginç kaç gündür böyle bu
telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsined 1gndur boyle olmuyo tel yannda hediye gelmıstı 8gb

nasl hard formatmıtelefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsin![]()
yok sadece kapatıp açmayı demiştimnasl hard formatmı
bi iyi bi kotu habrm varyok sadece kapatıp açmayı demiştim
buyurbi iyi bi kotu habrm var
iyi hbr bn yasıyom kotu hbr olmadı hale aynıtelefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsin![]()
soft format atmayı deneiyi hbr bn yasıyom kotu hbr olmadı hale aynı

o nsl olabilirsoft format atmayı dene![]()
denedim olmadı yine bozuk diyoro nsl olabilir
bu kadar sıkıntı yapıp uğraşma, ver 15 tl al yeni. Eğer özel şeylerin varda yedeklemediysen senin hatan kardeşimo nsl olabilir
denedim olmadı yine bozuk diyor
ozel bişi yok sadece prgram kardes kafa yorma diyonda para kolay kazanılmıyo !!!bu kadar sıkıntı yapıp uğraşma, ver 15 tl al yeni. Eğer özel şeylerin varda yedeklemediysen senin hatan kardeşim
kardeş duyanda küfür ettim sanacak, 100 tl demedik. Olmadı 4gb al 5 tlyeozel bişi yok sadece prgram kardes kafa yorma diyonda para kolay kazanılmıyo !!!