Öneri Kim Bu Şarkıcı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Kim Bu Şarkıcı Yayında
Arkadaşlar merhaba yeni uygulamam yayınlandı. Destek için puanlarınızı bekliyorum.

Link:
Kim Bu Şarkıcı
Şarkıcı bilgini eğlenerek test mi etmek istiyorsun?
Bu yarışma tam sana göre. Yüzlerce şarkıcının fotoğrafı bu yarışmada.

- 60 saniye boyunca şarkıcıları bilmeye çalış.
- Bonus barı sayesinde daha çok puan al.
- Aldığın en yüksek puanlar listede yer alsın.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı olsun :oke:

respection123

Üye
Hayırlı olsun :)

MaxiCep Wp Beta uygulaması ile gönderildi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sanki basit olmuş, 4 şık.
Kullanıcı girseydi sanatcıları

Bu uygulama harika dostum L820

sekajmer

sekajmer

Üye
Şarkı dinlemeye bayılırım :) süper :tşk:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hocam bir diğeri kim bu futbolcuydu galiba.Ondaki hal ve durumu gayet anlayışla karşılarım fakat kim bu şarkıcı konusunda biraz daha farklı olman gerek.Misal olarak resim ve karşılığında şıklar değilde Kenan Işığın programından biraz ilham almalısın.Müziği dinletip şıklar sunman daha etkili olur.Bir nebze de olsa basitlikten ayrışır diye umuyorum.Cezbediciliği daha etkili olur kanısındayım.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bir diğeri kim bu futbolcuydu galiba.Ondaki hal ve durumu gayet anlayışla karşılarım fakat kim bu şarkıcı konusunda biraz daha farklı olman gerek.Misal olarak resim ve karşılığında şıklar değilde Kenan Işığın programından biraz ilham almalısın.Müziği dinletip şıklar sunman daha etkili olur.Bir nebze de olsa basitlikten ayrışır diye umuyorum.Cezbediciliği daha etkili olur kanısındayım.
Fikriniz için teşekkürler. Ben Kim Bu Futbolcu konsepti beğenildiği için böyle bir uygulama yayınladım. Sizin fikrinize yakın farklı fikirlerim var benim de yakında mağazada yayınlamayı düşünüyorum.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Fikriniz için teşekkürler. Ben Kim Bu Futbolcu konsepti beğenildiği için böyle bir uygulama yayınladım. Sizin fikrinize yakın farklı fikirlerim var benim de yakında mağazada yayınlamayı düşünüyorum.

Dikkate aldığınız için şahsen ben teşekkür ederim.Evet bahsettiğiniz uygulama genel yanıyla bizleri etkiledi diyebiliriz.Kusur bulunacak fazla bir eksiklik yoktu.Arzulanan doğrultuda kusursuza yakındı.Eklemeler muhakkah yapılabilir şu an için kullanılabilir yanı bizler için yeterli geldi.
Wp8 platformunda dolu dizgin ilerliyorsunuz sizden yana umutlarım büyük.Umarım belirtilenin dışınada çıkarak farklı uygulamaları bizlerle buluşturursunuz.Kim bu şarkıcı aynı konsept algısı oluşturduğundan dolayı insanlara haz vermeyebilir değinmek istediğim asıl nokta buydu.Gördüğüm kadarıyla bunun da farkındasınız.Bu algıyı kırmak için de farklı uygulamalara yönelmek sizin için zorunluluk olacak.

Üst Alt