txt eklentiler

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
txt eklentiler
actigim konularda linkler txt icine aliniyor ve uyeler bu konuda olumsuz yorumlar yapiyorlar yani bu txt linklere baska bir cozum bulunamiyormu?
mesela uye olmayanlara linkleri kapatabilirsiniz bizde txt icinden link kopyalamak zorunda kalmayiz :)
yada txt linkin tam olarak neden kullanildigini aciklarsaniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Emre

Üye
Reklam için Olmasın abi ?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
siteme girin Üye olun mesela Direk Link yerine .txt içine alıyorlar Sence Neden ?

hmm simdi anladim dedigini ama bir suru zahmete giriyoruz dosyaya ulasabilmek icin!
konudada belirttigim gibi site icinde verilen linkleri uye olmayanlara kapatirlarsa yine ayni yola cikar ve bizde fazladan ugrasmamis oluruz :)

Emre

Üye
hmm simdi anladim dedigini ama bir suru zahmete giriyoruz dosyaya ulasabilmek icin!
konudada belirttigim gibi site icinde verilen linkleri uye olmayanlara kapatirlarsa yine ayni yola cikar ve bizde fazladan ugrasmamis oluruz :)
linkleri Ziyaretçilere Kapatırlarsa bir anlamı Kalmaz site İçin Zararlı Herkes öyle söylüyor :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
neyse adminler bi baksin yontem degismesede en azindan sebebini ogrenelim :)

Emre

Üye
Adminlerin Bu konuya Cevap Verecek mi vermeyecek mi ? Istediğim Cevapı Alacağım Orası KeSin :hmmm

mürteza16

mürteza16

Üye
Adminler bir el atsa. :oke:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bu txt içindeki link den indirileceği zaman google play dan mı indiriyor :hmmm diyelim ki benim google play üyeliğim yok ne olacak :D

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ben ugrasmiyorum yoneticiler ugrasiyor txt icin :D
ben linki direk yapistiriyorum konuya :ehe
indiren için sıkıntı :) sonuçta aynı link niçin txt içine alınır ki millet sinir hastası olsun diye mi :D neyse konuyu dağıttık :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
indiren için sıkıntı :) sonuçta aynı link niçin txt içine alınır ki millet sinir hastası olsun diye mi :D neyse konuyu dağıttık :)

yo konuyla ilgili konusuyoruz sorun yok :)
txt sıkıntıli birsey sonuc olarak ve txt indirene kadar basligi kopyalayip googleda aratmak daha kolay :D

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
yo konuyla ilgili konusuyoruz sorun yok :)
txt sıkıntıli birsey sonuc olarak ve txt indirene kadar basligi kopyalayip googleda aratmak daha kolay :D
bu durum düzeltilmesi gerekir sırf bu durumdan üye kayıpları dahi olabilir :D

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt