High Run Yüksek Koşu Oyunu Türk Yapımı v1.0.2

Sponsorlu Bağlantılar

Roadscrat

Üye
    Konu Sahibi
High Run Yüksek Koşu Oyunu Türk Yapımı v1.0.2
High Run Yüksek Koşu oyunumuz yeni rekor kırmak isteyenler için tasarlandı.Topladığınız altınlar ile rekor kırmak için dahada ileriye gidebilirsiniz..Destek olmanız dileğiyle

Bir koşu oyunu olan High Run/Yüksek Koşu oyunu moli adlı karakterimiz ile farklı bölgelerde en iyi koşularımızı yaparak iyi dereceler yapmaya çalışıyoruz.Koşu yaparkende topladığımız altınlar sayesinde hem yeni bölgeler açabiliyor hemde marketten daha iyi dereceler yapabilmek için ürün satın alabiliyoruz.

Bu ürünler ile daha hızlı zıplayabilecek ve uçma yeteneğine sahip olabileceksiniz bunları aktif olarak oyun içerisinde kullanabileceksiniz.Dikkat edin sadece bir mapta toplam maksimum 3´er tane kullanabiliyorsunuz.

O yüzden mümkün olduğunca stratejik olarak bu ürünleri alıp kullanın, şunu unutmayın ki her bölgede altın kazanma oranları farklıdır.Forever = 1, Kavurma = 2, Corak = 2, Bulut = 3, Sahir = 4, Kapkac = 5 olmak üzere bölgelere göre altın kazanma oranı farklıdır yani bu alacağınız bir altına oranıdır mesela topladığınız 1 altından bölgeye göre 1 veya 5 aralığında bir miktar alırsınız.

Oyundaki 2 farklı atlama sistemi mevcuttur.Bu sistemler atlama ve çift atlama şeklinde yani ekrana 2 kez tıkladığınızda toplam 2 kat fazla atlayacaksınız.

Ayrıca size bir süprizimiz var herhangi bir bölgeden 10 bin metreyi geçmeniz durumunda bir süprizle karşılaşacaksınız umarım beğenirsiniz

Ayrıca size bir süprizimiz var herhangi bir bölgeden 10 bin metreyi geçmeniz durumunda bir süprizle karşılaşacaksınız umarım beğenirsiniz

Arkadaşlar bir süprizimiz var herhangi bir bölgede 10 bin metreyi geçen kişiler bu süprizi görebilecek umarım beğenirsiniz ki beğeneceğinizede inanıyorum
(İpucu: Kalibimizde taht kurmuş bir süpriz Herkesin beğeneceğini sanıyorum.)

Market Linki:

Arkadaşlar sizde bize biraz destek olursanız eminim ki android platformlarda türk oyunlarının sesi biraz olsun duyulabilecektir.O yüzden bir kez indirip + 5 yıldız verirseniz bunun bizim açımızdan olumlu etkisinin ne kadar önemli olduğunu anlatamam o yüzden biraz destek olursanız çok sevinirim.

Oyun bütün telefon modellerine uygundur şuan için bir sorun çıkmamıştır.

İyi oyunlar dileriz...

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan, mürteza16 ve MaxipmaN

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Roadscrat
kralhox1903

kralhox1903

Üye
Eğer süprizin ne oldunu solersen indiririm

Roadscrat

Üye
    Konu Sahibi
Çözünürlük ayarları yapılmıştır eğer sorun yaşayanlar varsa yazabilirler.Oyuna destek çıkalım arkadaşlar sizin destekleriniz ile ayakta durmaya çalışıyoruz :)

kaanslmz

kaanslmz

Üye
eline saglik kardes indirdim yildizimi da verdim :)

vaterfa

vaterfa

Üye
5830i de uyumsuz diyor

aşikar53

aşikar53

Üye
Tesekkurler oyun guzel deneyin zoru sevenler icin harikulade

mürteza16

mürteza16

Üye
Güzel oyun. :oke:

Roadscrat

Üye
    Konu Sahibi
eline saglik kardes indirdim yildizimi da verdim :)

Yıldızınız için Çok teşekkürler :)

5830i de uyumsuz diyor

5830 desteği yok malesef :( Sorunlar çıktığı için şuan için ek bir destek vermeyeceğiz.

Tesekkurler oyun guzel deneyin zoru sevenler icin harikulade

Çok teşekkürler :)

Çok teşekkürler :)

Arkadaşlar herkese çok teşekkürler, 5 bin barajını geçebilirsek yeni bir gelişmiş güncelleme çıkarmayı düşünüyoruz.

Bu arada 10 bin metreyi geçen yokmu ? :)Maxicep ailesi olarak çok güzel yorumlar geldi oyuna çok teşekkürler arkadaşlar :)

M.F.E

Üye
tesekkurler

9898cem9898

9898cem9898

Üye
kardeşim benim telefonumda Play Store yok o yüzden indiremiyorum apk dosyasını buraya update etme şansın varmı ?

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Eline saglik

9898cem9898

9898cem9898

Üye

Roadscrat

Üye
    Konu Sahibi

Çok teşekkürler, inşallah beğenmişsinizdir :)

Gallahad

Gallahad

Üye
tşkrlr denicem birazdan verdim 5 yıldızı :)

NEXUS

NEXUS

Üye
:tşk:

Üst Alt