Yeni sızıntılara göre LG G3 te suya ve toza dayanıklı olabilir!

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sızıntılara göre LG G3 te suya ve toza dayanıklı olabilir!

Kore medyasından gelen son söylentilere göre LG G3, suya ve toza karşı oldukça dayanıklı olacak.

LG'nin yeni amiral gemisi LG G3, bu yıl içerisinde duyurulması merakla beklenen akıllı telefonlardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Söz konusu cihaza dair zaman zaman bazı sızıntılar ve söylentiler gündeme gelmişti. Ancak bu sefer gelen yeni söylentiler, LG'nin üst seviye akıllı telefonu ön plana çıkaracak türden.

Kore medyası tarafından ortaya atılan iddialara göre LG, 2014 yılı amiral gemisinde su ve toz geçirmez özelliğine yer verebilir. Bu yılın üst seviye akıllı telefonlarında kilit özellik olarak karşımıza gelen suya ve toza karşı dayanıklılık, LG G3'te bulabilir. Ayrıca cihazın, parmak izi okuyucu sensörüne ve QHD çözünürlüğünde (1440 x 2560) ekrana sahip olacağı da belirtiliyor.

Ayrıca ufak bir not düşecek olursak LG daha önce de suya karşı dayanıklı akıllı telefon (Optimus GJ) üretmişti.

G3 Yavaş yavaş şekillenmeye başlamışken takipçilerini biraz daha heyecanlandırdığı kesin.. G2 gibi ülkemize uygun fiyat ile girerse geniş bir satış yelpazesini elde edebilir.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

MaxipmaN

Üye
hafıza kartı girişi olursa s5 yerine bu alınır

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve mehsevim

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
s5 tırt ,orta halli bişey olur bence en kötü bu telefondan beklentim çok, almayacağım ama merak ediyorum ekranını falan
Şahsen benimde beklentim çok. G2 ses getirmişti.. G3 te getireceğe benziyor..

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
LG , G2 ile müthis bir atilim yapmisti .
G3 ü de merakla bekleyenler arasindayim .

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Öyle bi dünya yok. G2 tuttu biyere kadar uygun fiyata çıkar. Sonra herkes alınca fiyat yükselir. 2 binleri göreceksiniz

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Tasarımını güzel yaparsa çok güzel olur. Ayrıca LG G2'de tek sıkıntı olan hafıza kartı da önemli.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tasarımını güzel yaparsa çok güzel olur. Ayrıca LG G2'de tek sıkıntı olan hafıza kartı da önemli.
Tasarım konusun da bence bu yılda Htc M8 in üzerine hiçbir firma su dökemeyecek gibi.. Ama g3 ü merakla bekliyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Nexus serisi google için üretildi. Ve google magazasında uygun fiyatlı. Bakarsın başka markayla anlaşır ona gider.
Tamam ama samsung ile anlaştığın da da uygun satılıyor du lg de de uygun satılıyor. Bence g3 te uygun fiyat ile gelecek ülkemize

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
32gb modeli 1900,16gb1800tl olur benim şahsi fikrim ki bu parayı da ne lg ne samsung nede htc ye veririm ya2.el temizini yada beklemeye devam bu ne arkadaş bir telefonun en yüksek fiyatı 800 - 1000 tl olması bizler alıyoruz diye adamlarda vergiyi dayıyorlar bize

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tamam ama samsung ile anlaştığın da da uygun satılıyor du lg de de uygun satılıyor. Bence g3 te uygun fiyat ile gelecek ülkemize
Tamam işte google sattığı için ucuz. Henüz diğerleri kadar isim yapmadığı için. En basitinden Gmd ilk 600 civarı çıkardı şimdi 1000 in üzerinde bi model hazırlıyo değil mi?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sony mod on

Bence lg hiç bu teknolojiye yönelmiyecekti hazır g2 ile ile yükselişe geçmişken g3 ile bombayı patlatıp gidecekti

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tamam işte google sattığı için ucuz. Henüz diğerleri kadar isim yapmadığı için. En basitinden Gmd ilk 600 civarı çıkardı şimdi 1000 in üzerinde bi model hazırlıyo değil mi?
Ama hocam fiyat performans açısından düşünecek olursan gelecek cihaz diğer markalar da 1800 den satılıyor ? yine aynı kapıya çıkıyor iş..
32gb modeli 1900,16gb1800tl olur benim şahsi fikrim ki bu parayı da ne lg ne samsung nede htc ye veririm ya2.el temizini yada beklemeye devam bu ne arkadaş bir telefonun en yüksek fiyatı 800 - 1000 tl olması bizler alıyoruz diye adamlarda vergiyi dayıyorlar bize

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Dediğiniz gibi gelirse pek bir çıkış yakalayamaz bence..

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ekran 2K ile gelirse SnapDragon 801 olma ihtimali daha yüksek. Şimdi de yeni moda suya toza karşı dayanıklılık oldu.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi