Starsoft Ofw based Cfw [5800]

Sponsorlu Bağlantılar

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
hocam dosyaları jaf görmüyor
Kardesim dosyalari manuel olarak sec biraz yukarida anlattim nasik yapilicagini
Bende de flash ev ekranı beyaz oluyor. Bu sorunun bi çözümü yok mu?
Bende oyle bi sorun olmadi neden sizde oldu anlamadim tekrar tekrar flashladim bende olmadi sizde niye oldu anlamadim tekrar flashlayin ve flashlamadan once telefona ve hafiza kartina format atmayi unutmayin bunu flashladiktan sonea da yapin

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
tele format attım hafıza kartını hiç takmadım öyle de olmadı

FGHT

Üye
İni den seçince Ape variant görmüyor diğerlerini görüyor. Sorun ondan olabilir mi? Başka yazılımlarda Ape variantı da görüyor.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
ismi değişik v51 falan yazıyor onuda jaf görmediği için ben normal cfw ismini kopyala yapıştır yapıp öyle yükledim iste

Symbianize

Symbianize

Üye
Ne günlerdi be 5800 için CFW beklediğim günleri hatırlıyorum teknoloji ne çabuk gelişti

manyaq28

manyaq28

Üye
kendim nasıl seçicem dosyaları pek bi fikrim yok

hikmet366

hikmet366

Üye
Enes telefonda v60 yuklu dimi v51 e dusuremezsin dehlikeli

hikmet366

hikmet366

Üye
Ve c6 ya uygulannamaz sadece x6 ya uygulanir

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Ya onlari duzeltmeyi unutmusum dosya isimlerini flash ev ekrani neden gozukmuyor onu anlamadim hala

manyaq28

manyaq28

Üye
ben zor bela kurdum güzel çalışıyor hızı iyi . bazı hataları var . türkçeleştrimedeki hata çıkış yazması gereken pencereler değişik karakterde görünüyor. geneli güzel ev ekranı kullanışlı ama öyle aman aman bişey değil .

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: leonidas42

atsak65

Üye
şarj süresisini deneyen oldumu şarjı nasil gidiyor

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Sarj sikintisi yok

Mr.osman

Üye
Ustam bu aynı videodaki gibi nasıl yapacağız ?Tamamdır yaptım. Mükemmel birşey ya bu :) Ustam ellerine sağlık çok çok teşekkür ederiz mükemmel birşey :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
kardeşim ilk mesajınin altına sürümü v51 yaz benim sürüm v60 bildiğin gibi sürüm düşürmek tehlikeliflaş ev ekranının beyaz olmasının sebebi o olabilir benimde beyazdi

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Yok surum v6 da v51 yaziyor galiba bende herhangi bir sorun cikmadi bikac ay icinde bikac defa yukledim

manyaq28

manyaq28

Üye
kardeşim ilk mesajınin altına sürümü v51 yaz benim sürüm v60 bildiğin gibi sürüm düşürmek tehlikeliflaş ev ekranının beyaz olmasının sebebi o olabilir benimde beyazdi

flaş ev ekranı bi sende çalışmıyo heralde hocam

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Flash ev ekraninin neden calismadigini anlamadim bende calisiyor birde jaf eger dosyalari gormezse islemi manuel yapin

Takipçi Satın Al

Üst Alt