Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Benim bildiğim kendisine bağlanan insanları eğiten şahıstır. Değil midir? Tüm tarikat şeyhleri hz. Abbas'ın soyundan diyorsun yani? Çok imkansız bir şey iddia etmiyor musun ya da kendine diğer şeyh diyenleri veya insanların şeyh dediklerini şeyhden saymıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Anil-D

Anil-D

Üye

beytullah burayı istiyorum ss bana ait

UpOneTR

UpOneTR

Üye
esselam

Invoke

Invoke

Üye
Varsa bildiğin anlat da öğrenelim. Neyi düşünüyorsun? :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
beytullah6767

beytullah6767

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
Invoke

Invoke

Üye
Hz. Abbas kim oluyor?

by-pegasus

Üye
yani Hz Abbasın doyundan olanlar şeyh oluyor başka anlamları da var da şimdi açıklasam mı diye düşünüyorum :hmmm
ihtiyar bugün yatıyor :ehe

anaaaaam
dede gittimi
vay dedeee beni bırakıp nerelere gittin benim beleş çaylarımı kim içecek üüüüüühüüü

eee gidenle gidilmiyor demekki dede öbür dünyanın yoklamasına çoktan gitti bile ha vah ne yapalım iyi biriydi :)

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Benim bildiğim kendisine bağlanan insanları eğiten şahıstır. Değil midir? Tüm tarikat şeyhleri hz. Abbas'ın soyundan diyorsun yani? Çok imkansız bir şey iddia etmiyor musun ya da kendine diğer şeyh diyenleri veya insanların şeyh dediklerini şeyhden saymıyorsun.
dediğim gibi bir çok anlamı var tarikat liderlerine de şeyh deniyor haklısın ama genelde Hz Abbasın soyunda oluyor o yüzden dedim :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
2 haftadir felan mesajj sayım 4800 lerde 5000 yapayim gidicem ehe :D

nasılsınız cümleten ?

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Hz Abbas Peygamber Efendimizin(s.a.v) amcası :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Konuşamıyoz la @AnıL-D

Bu arada sıkıyorsam söyle @muhammed4949 Öyle bir niyetim yok, bilmek istiyorum sadece.

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
@AnıL-D nasılsın?

Anil-D

Anil-D

Üye
Konuşamıyoz la @AnıL-D

Bu arada sıkıyorsam söyle @muhammed4949 Öyle bir niyetim yok, bilmek istiyorum sadece.
aynen gececilere ben geliyom sen yoksun ben yokum sen varsın yani öyle e hayat nasıl

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Silinen Üye 2480407

Üst Alt