İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar. Windows Phone Explorer dan Facebook problemli açılıyor. Bazen hiç açılmıyor. Son iki gündür bu şekilde bilgisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

alasulumurat

alasulumurat

Üye
eskiden yoktu sorun. Neyse düzelir herhalde...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkdaşlar bu nisan ayında çıkacak telefonlar 1020 nin kamerasını geçermi sizce tam oalrak neler çıkacagını unuttum bir çok model varda ben sadece kamera için alıyorum galiba bu telefonlarda yeni kamera teknoloji kullanılacaktı bununla iligli resim falan paylaşıldımı hiç almışken bir defa almak lazım pişman olmuyalım sonra

turbocore

turbocore

Üye
arkdaşlar bu nisan ayında çıkacak telefonlar 1020 nin kamerasını geçermi sizce tam oalrak neler çıkacagını unuttum bir çok model varda ben sadece kamera için alıyorum galiba bu telefonlarda yeni kamera teknoloji kullanılacaktı bununla iligli resim falan paylaşıldımı hiç almışken bir defa almak lazım pişman olmuyalım sonra
Ben çıkmaz diye düşünüyorum ama 50mp li yeni telefon çıktı gördüyseniz :D

hookword

hookword

Üye

bir kaç yerde 1820 diye önde pureview arkada lytro cam diye bişi bulunduran bir cihaz okumuştum böyle küçük küçük 16 mı 9 mu lens bir karede toplanmıştı

hookword

hookword

Üye
Birde 1020 de 38 mp ile çekilen fotoları göremiyormuşuz cihaz üzerinde, pcye bağlamak gerekiyormuş doğru mu acaba?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Birde 1020 de 38 mp ile çekilen fotoları göremiyormuşuz cihaz üzerinde, pcye bağlamak gerekiyormuş doğru mu acaba?
o farklı 3 çekme modu var 5mp, 5mp+38mp dng, 5mp+38mp diye dng olan fotograf gözükmüyor şuan evet sadece adobe açıyor ancak yakında adobe gelicek bizede o zaman açar
bir kaç yerde 1820 diye önde pureview arkada lytro cam diye bişi bulunduran bir cihaz okumuştum böyle küçük küçük 16 mı 9 mu lens bir karede toplanmıştı
bende onları soruyorum işde onlarla çekilen resim falan yok galiba şuanlık onların performansı nasıl olur acaba onlar çıkarsa ne zaman çıkar ve 1020 kıyaslamak nasıl olur çok merak ediyorum 1 ay sonra almayaı düşünüyorumda

hookword

hookword

Üye
o farklı 3 çekme modu var 5mp, 5mp+38mp dng, 5mp+38mp diye dng olan fotograf gözükmüyor şuan evet sadece adobe açıyor ancak yakında adobe gelicek bizede o zaman açar
bende onları soruyorum işde onlarla çekilen resim falan yok galiba şuanlık onların performansı nasıl olur acaba onlar çıkarsa ne zaman çıkar ve 1020 kıyaslamak nasıl olur çok merak ediyorum 1 ay sonra almayaı düşünüyorumda

benim de bilgim yok çıkış tarihiyle ilgili ama çok acil değilse en azından nisanı geçir malum build konferansı var nisandan sonra Bi bak derim ama Nokia nisan da cihaz tanıtsa Türkiye ye anca temmuz da gelir.

hookword

hookword

Üye

teşekkür ediyorum zaten bana da saçma gelmişti çünkü 808 bile açıyordu 38 mpyi telefon üzerinde aman dng yi de açmayıversin

sekajmer

sekajmer

Üye
az önce berbat bir şey oldu batarya ile ilgili ;
Dün akşam format attım telefona , yedek almıştım, yedeği kurmayı başlattım, neyse kurdum falan en son göz atma gibi şeyleri güncelledim. Sonra şarja taktım ve uyudum, sabah kalktığımda %100'dü . Göz atmaya girip kişiselleştirmek istedim, yeniden başlatma gerekli dedi, başlat dedim. %100 iken kapanan şarjım açıldığında %21'e nasıl düşebiliyor ? bu durumu yaşayan var mı ?

NOT : %100 eminim ki şarjım Full iken kapattım .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tekrar kapat aç bakalım.

Üst Alt