Metroda karşılaştığımız iğrenç muamele

Sponsorlu Bağlantılar

caferdondu

caferdondu

Üye
    Konu Sahibi
Metroda karşılaştığımız iğrenç muamele
Güzel bir gündü. Melahat ablam noterdeki işlerini halletmek için kendisiyle gelmemi istedi. ben de kıramadım. metroya bindik. ben ayaktaydım. melahat abla oturuyordu. sonra garip tipte biri metroya bindi. kulağında kulaklıklar ve küpe, buz mavisi kot pantolonu ve uzun saçlarıyla en sevmediğim tipte insanlardan biriydi. sonra melahat ablayı gören bu tip, birden saygısız ve hadsizce " yıl 2014 ve hala şişman kadınlar var. türkiye bu olmamalı. böyle avrupa birliğine giremeyiz" diye bağırdı. ben şok olmuştum. melahat ablam hüngür hüngür ağlıyordu. en üzüldüğümüz kısım bu tipin metroda kendine destekçi de bulmasıydı. şişman insanlara tepki göstermek için tetikte bekleyen bir grup varmış meğer. bizi apar topar metrodan attılar. onları polise şikayet etmemiz gerektiğini söyledim ama melahat hanım her zaman ki vakurluğu ile "boşver karındaş, onların zalimlikleri onlarda kalsın " dedi. ama melahat ablaya bir dahaki sefer için bana izin vermesini istedim. eğer bir daha böyle bir ayrımcılığa maruz kalırsak, bunu yapanlara hiç hoş davranmayacağım. çünkü karate dersleri alıyorum ve vücüt geliştirme üzerine çalışıyorum. hem kendimi de test etme fırsatı elde etmiş olurum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601

.caner.

.caner.

Üye
Ah Melahat abla ah...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende yolda yürürken kızlar cok bakıyor . Kilo 55 boy 175 acaba tuhaf mi geliyorum diye . Ama bundan hoşlanmıyorum . Kız dedigin önüne bakmalı . Bir türlü kilo alamıyorum . Bir tür hastalık olsa gerek . Insallah melahat ablada bende ideal kiloya kavusuruz . :)

sehabe2

sehabe2

Üye
saygısızlık had safhada.

da hocam bunu sen mi yazdın.alıntı falan mı acep?

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Herseyin basi su.

caglar b

caglar b

Üye
Benim başıma öyle birşey gelse, onun küpelerini agzına sokardım. (karete dersi almıyorum :) )

rzgzm

rzgzm

Üye
bu gerçek mi yani ne demek şişman diye laf söylemek ne demek metrodan atmak. ona o dakika öyle bir şişkinlik terapisi uygulardım ki aynaya bakacak yüzü kalmazdı. not: bende karete bilmiyorum ama Allah ne verdiyse artık

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:kop2:

• Beğen
Tepkiler: coolasker54
xmustx

xmustx

Üye
Bende yolda yürürken kızlar cok bakıyor . Kilo 55 boy 175 acaba tuhaf mi geliyorum diye . Ama bundan hoşlanmıyorum . Kız dedigin önüne bakmalı . Bir türlü kilo alamıyorum . Bir tür hastalık olsa gerek . Insallah melahat ablada bende ideal kiloya kavusuruz . :)
biraz şekerli besinler tüket bence.ben biraz kilo alabildim.

YouNeverKnow

YouNeverKnow

Üye
Sen yine iyi dayanmışın benim yanımda olucak varya kavga çıkartırım orda o kim beni metrodan atıcak. Onun gibi insanlar yüzünden bu haldeyiz zaten ne var yani fazla kilosu varsa ona mı sorucak sanki nasıl dayandın anlamış değilim.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Konu gereksizlere taşınmamış :hmmm

tarık_07

Üye
Sağlam bi dayak ataydın.

MaxipmaN

Üye
kaslı erkek niye dövmedin )):

gss_adnan

gss_adnan