Haber NOKİA Lumia 630 Beklenenden Daha Ucuz Fiyata Sahip Olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA Lumia 630 Beklenenden Daha Ucuz Fiyata Sahip Olabilir.
Biliyorsunuzki aylar önce sizin aranızdan sebepsiz yere banlanarak sınırsız ban almıştım. Ben @turbocore35 yalnız konuyu değiştirmek istemem saten kendimi açıklıcaktım ancak son zamanlarda ziyaretçi olarak forumu takip ediyorum bazı gülücük koyan üyeliklerle yakından uzaktan alakam yok bunu bilin istedim inşallah tekrardan anlaşırız ve mutlu mesut geçiniriz deyip konuya giriyorum.
Windows phone 8.1 ile çıkması beklenen lumia 630 Sanal tuşlar ile hizmete sunulacak ve cihazın kamerasında tıpkı 520 ve 525 gibi flaş olmuyacak ve bazı donanımsal nedenlerden dolayı fiyatının ucuz olması bekleniyor.

Son düzenleme:

dakamon

dakamon

Üye
:sirit::sirit:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Biliyorsunuzki aylar önce sizin aranızdan sebepsiz yere banlanarak sınırsız ban almıştım. Ben @turbocore35 yalnız konuyu değiştirmek istemem saten kendimi açıklıcaktım ancak son zamanlarda ziyaretçi olarak forumu takip ediyorum bazı gülücük koyan üyeliklerle yakından uzaktan alakam yok bunu bilin istedim inşallah tekrardan anlaşırız ve mutlu mesut geçiniriz deyipo konuya giriyorum.
Windows phone 8.1 ile çıkması beklenen lumia 630 Sanal tuşlar ile hizmete sunulacak ve cihazın kamerasında tıpkı 520 ve 525 gibi flaş olmuyacak ve bazı donanımsal nedenlerden dolayı fiyatının ucuz olması bekleniyor.
maşallah sendeki bu azim kimsede yok. İlerde inşallah hayırlı şeylerde azalmadan kullanırsın azmini :) konu alıntı gibi duruyor. Her ihtimale karşı bulunsun:sirit:

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı Değil wph de gördüm ama kopyala yapıştır değil yani kontrol edebilirsiniz arkadaşlar teşekkürler.

capkino06

Üye
Mevcut konu var zaten bir baksaydın iyiydi :)

capkino06

Üye
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
:sirit: @bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Umarım bu sefer daha iyi tavır ve yazışmalarla forumda kalmayı başarırsınız.
İyi forumlar.

Daha önce benzer içerikte açılan Lumia 630 konusunda dolayı kilitlemek zorundayım.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve SamilGoktas
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt