Telefonunuza harici 64GB!

Sponsorlu Bağlantılar

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuza harici 64GB!

Kingston microDuo ile telefonunuza harici
64GB. Kingston, Android akıllı telefonlar ve tabletlerin
depolama alanını arttıracak çift arayüzlü yeni
DataTraveler microDuo USB belleğini satışa
sunuyor. Kingston DataTraveler microDuo ile mobil cihazınız
için harici depolama alanı oluşturabilir ve böylelikle
müzik veya video kütüphanelerinizin cihazınızda yer
kaplamamasını sağlayabilirsiniz. microUSB’nin yanı
sıra USB 2.0 arayüzüne de sahip microDuo
sayesinde, mobil cihazlarınız ve kişisel bilgisayarınız arasında çok daha büyük dosyalar da paylaşabilirsiniz. Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin Flash bellek şirketi olan Kingston
Digital Inc., yeni DataTraveler microDuo belleğini duyurdu. USB ve microUSB belleklerini ufak ebatlarda
bir araya getiren DataTraveler microDuo, kullanıcıların Android tabletleri ve akıllı telefonları için de harici
depolama birimine sahip olmasına olanak sağlıyor. DataTraveler microDuo, mobil cihazların depolamasını 64GB’a kadar arttırabilmek için microUSB
yuvasını – sıklıkla şarj etmek için kullanılan - kullanıyor. Bu durum özellikle microSD kart yuvasına
sahip olmayan akıllı telefonlar ve tabletler için çok ama çok daha yardımcı olur nitelikte. USB On-The-
Go özelliğine sahip her cihazla kullanılabilen bellek, çift arayüzü sayesinde mobil cihaza bağlı olduğu
zaman kullanıcıların PC üzerinden kablosuz* dosya transferi yapabilmesini sağlıyor. Kullanıcılar, akıllı
telefonları ya da tabletleriyle çekecekleri yüksek çözünürlükte fotoğrafları, HD videoları ve şu an sadece bazı cihazların desteklediği 4K videoları ya da müzik dosyalarını, tıpkı normal bir USB bellek kullanıyor
gibi taşıyabilecek ve cihazlarının dahili hafızasında yer açabilecekler. Kingston’ın Flash Bellek İşletme Yöneticisi Jean Wong konuyla ilgili şunları söyledi: “Akıllı telefonlar ve
tabletlerle birlikte kullanmak için harika bir cihaz olan DT microDuo, kullanıcıların dosyalarını
yedekleyerek cihazlarının dahili hafızasında yer açmasına veya iki cihaz arasında kolayca dosya
transfer edebilmesine olanak sağlıyor. Anahtarlık yuvası ve dönebilir kapağa sahip şık ve akılcı
tasarımı sayesinde ufak boyutta olmasına rağmen büyük depolama alanı sunuyor. Gezginler yola
çıktıkları zaman, kendi cihazlarının dahili depolamasını doldurmanın derdini taşımadan tüm müzik veya video kütüphanelerini ceplerinde taşıyabilecekler”. 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelen ve 5 yıllık garantiye sahip DataTraveler
microDuo ile ilgili daha fazla bilgi almak adresini ziyaret edebilirsiniz. Kingston DataTraveler microDuo Bilgileri ve Teknik Özellikleri: • USB OTG (On-The-Go): microUSB yuvası kullanan akıllı telefon veya tablet gibi cihazların, sunucu özelliğine sahip olmasını sağlayan bu standart, Kingston DT microDuo gibi cihazlarının USB ile
bağlanabilir olmasını sağlıyor. • 2’si 1 Arada: microUSB ve USB 2.0 bağlantı çıkışları sayesinde akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar arasında kolayca dosya transferi gerçekleştirilebilir • Tak Çalıştır: Bağlaması, standart bir USB bellek kadar kolay • Kolay Taşınabilir: ultra-küçük, cebe sığabilir ve kolayca taşınabilir • Kapasite Seçenekleri**: 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB • Arayüz: USB 2.0 • Ebatlar: 27,63mm x 16,46mm x 8,56mm • Çalışma Sıcaklığı: 0°C ila 60°C • Saklama Sıcaklığı: 20°C ila 85°C • Garanti: 5 yıl * Dosya transferi için doysa yöneticisi uygulaması gerekir. Ücretsiz sunulan ES File Explorer
uygulaması Google Play’den indirilebilir.
** Listede yazan kapasitelerin bir bölümü, belleğin biçimlendirmesi ve diğer fonksiyonları için
kullanıldığından veri depolaması amaçlı kullanılamaz. Bu sebeple ürünün veri depolama için
kullanılabilecek alanı, listede yazandan daha azdır. Daha bilgi için kingston.com/flashguide adresindeki
Kingston’ın Flash Bellek Rehberi’ni ziyaret edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Micro cd girişi de olsaydı eyi olurdu

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Kingstone un üstüne tanımıyorum adamlar resmen piyasayı tekeline aldı

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Silinen Üye 2480407
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ama eskisi gibi sd kartlı telefon üretilmiyor neden

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
ama eskisi gibi sd kartlı telefon üretilmiyor neden
Eğer micro sd den bahsediyorsan. Bi yalnışin var. Sd li cd siz cihaz var ve alıcıları farklıdır . Sd siz telefonların moda sebebi iphone dir. Aple iphone. Htc one. Google nexus. Lg g. Böyle markalar serisi var . Bu serileri seven sd kart ile uğraşmak istemeyen yoğun tempo . Kalite seven grubunda insanlar kullanır .

Son düzenleme:
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
artık genelde telefonlar dahili hafızası ile 8-16-32 gb üretiliyor yani harici sd yuvası yok ve buda hafıza yönünden sıkıntı

Hayır yalnış düşünce . Samsung galaxy serisi hem sd var hemde cok geniş dahili hafıza var . Zira Xperia z serisi de öyle

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hayır yalnış düşünce . Samsung galaxy serisi hem sd var hemde cok geniş dahili hafıza var . Zira Xperia z serisi de öyle
piyasada sadece samsung ve sony mi var iphone, htc ve malum lumialarımız var maziye baktığımızda hemen hemen iphone hariç tüm cihazlarda harici sd vardı ya şimdi birinde var diğerinde yok anlamadığım taraf örnek olarak lumia920 ve 925 2 side nerdeyse aynı özelliklere sahip iken 2 sindede harici hafıza yok ve birinde 32gb yer varken 925 de 16gb hafıza koymuş 32gb lık olanıda var ama nadiren pek bulunmuyor vodafone ile taahhütlü satılıyorbirde şu açıdan bakın artık kameralarda yüksek çözünürlükte resim ve video kaydı yapıyor 16gb olarak kullanılan dahili hafıza zaten sisteminde kullanması ile 11 gb olarak görünüyor gel sen buna bir iki tanede gta gibi oyun yükle e bitti hafıza

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
O yüzden ben sd olmayan cihazı hiç sevmedim . Sanki eli eksik bir insan gibi . Ama nokia aple yolunda gidiyor . Hata yapsada buna razı olmuş .

dayannight

dayannight

Üye
sd kartlı telefonlar giderek azalıyor sd kart olanlarda dahili hafızayı 4 yada 8 gb yapıyor harici sd kartta telefon üzerinde hoş durmaz gibi geliyor

• Beğen
Tepkiler: caps6
Symbianize

Symbianize

Üye
iPhone içinde isterik

Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix ve Galaxy Gio telefonlarında SD Kart ile kullandım. Şu anda LG G kullanıyorum bunda SD Kart yok. SD Kart eksikliği hissetmiyorum.

Önemli olan SD ile çalışan cihazı hangi firmanın yaptığı Galaxy Gio ile zaman zaman SD Kart hatası alıyorum 16 GB da. Atrix geçtim 64 GB kullandım bir cihaz SD kartını bu kadar stabil ve istikrarlı çalıştırdığına ilk defa şahit oldum. Sanki bütünleşik hafıza gibi çalıştırıyor SD kartı.

Tabi SD Kart markası çok önemli. SanDisk Class 10 kesinlikle çok iyi.

Son düzenleme:
caps6

caps6

Üye
Atrix ve Galaxy Gio telefonlarında SD Kart ile kullandım. Şu anda LG G kullanıyorum bunda SD Kart yok. SD Kart eksikliği hissetmiyorum.

Önemli olan SD ile çalışan cihazı hangi firmanın yaptığı Galaxy Gio ile zaman zaman SD Kart hatası alıyorum 16 GB da. Atrix geçtim 64 GB kullandım bir cihaz SD kartını bu kadar stabil ve istikrarlı çalıştırdığına ilk defa şahit oldum. Sanki bütünleşik hafıza gibi çalıştırıyor SD kartı.

Tabi SD Kart markası çok önemli. SanDisk Class 10 kesinlikle çok iyi.
ace gio gibi telefonlarda dahili hafıza sıkıntısı vardı mecburen sd kart kullanılıyordu aynen dediğin gibi stabil değil birde telefonu açıp kapatırken sd kart hazırlanıyor diye bekletip duruyordu belkide bu telefonların ram ve işlemci düşüklüğünden olabilir.
sd kartlı telefonlar giderek azalıyor sd kart olanlarda dahili hafızayı 4 yada 8 gb yapıyor harici sd kartta telefon üzerinde hoş durmaz gibi geliyor
evet 16gb dahili olup sd kart olanlar belli telefonlarda özellikler 1200 üzerinde satılan telefonların hemen hemen birçok özellik olmasına rağmen sd kart takılamaması çok saçma

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hafıza kartsız üretilmelerinde kasmaların ve virüsten korumanın falanda payı var. Adam sana verdiğim hafızayı kullanacaksın diyo :D

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
Samsung galaxylerde hafıza kartı girişi var

Üst Alt