[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

mslkdn283

mslkdn283

Üye
Merhabalar paylaşım için teşekkürler bir problem yaşamadım süper. :worshippy::thumbup:
Ram kullanımında bir problem var sadece 1.24 lerde normalmi sizce yoksa benim cihazdamı sorun ?
Bu ram kullanımını düşürmenin bir yolu varmı yavaşladı çünkü cihaz.
Aydınlatırsanız çok sevinirim :sos @serdar_gs
Normal bence benimde öyle oldu

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ram kullanımı 1-1.5 gb arası normal 4.3 te biraz daha artan kullanım note 3 özellikleriyle biraz daha artmış durumda ama herşey normal android zaten ramı sürekli kullanan yapıya sahipmiş hepsi dolu olsa bile no problem :D

frterk

frterk

Üye
Ram kullanımı 1-1.5 gb arası normal 4.3 te biraz daha artan kullanım note 3 özellikleriyle biraz daha artmış durumda ama herşey normal android zaten ramı sürekli kullanan yapıya sahipmiş hepsi dolu olsa bile no problem :D
Teşekkürler ilgin için tamgaz kullanmaya devam ozaman :) derken 1 sorum daha olacak farkettimki rehberde kişilerin yanında yeşil arama butonu yok paylaşımdaki resimde olduğu gibi yanlış bişeymi yaptım yoksa öylemi @serdar_gs

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ilgin için tamgaz kullanmaya devam ozaman :) derken 1 sorum daha olacak farkettimki rehberde kişilerin yanında yeşil arama butonu yok paylaşımdaki resimde olduğu gibi yanlış bişeymi yaptım yoksa öylemi @serdar_gs
O bendede yok resimler ilk versiyonlara ait şuanki sürümde olmayabilir eğer istersen xposed ile yapabilirsin yinechangelog :
base NB4
n3 apps included (not add ons like traveller and translator etc was in 4.3).
air command fully working.
pen window resize bug fixed.
memo fixed as in 4.3.
fixes and other features will come in next version.

Yeni versiyon geliyomuş yapımcı 20 dk önce yazmış :D

• Beğen
Tepkiler: frterk
frterk

frterk

Üye
O bendede yok resimler ilk versiyonlara ait şuanki sürümde olmayabilir eğer istersen xposed ile yapabilirsin yinechangelog :
base NB4
n3 apps included (not add ons like traveller and translator etc was in 4.3).
air command fully working.
pen window resize bug fixed.
memo fixed as in 4.3.
fixes and other features will come in next version.

Yeni versiyon geliyomuş yapımcı 20 dk önce yazmış :D

Super bir hbr oldu bu tesekkurler
Yeni guncellemede de yoksa diye xposed dan nasil yapabilirim peki @serdar_gs @bLnmz

Xposed yardim !

Son düzenleme:

burangokhan

Üye
hoc
Root explorer yada solid explorer ile dener misin?
hocam ben x-plore ile yaptım ayrıca x-ploreye superuser yetkisi de verdim bu ayarlar sonucunda x-ploreden olmaz mı?

bLnmz

bLnmz

Üye
hoc

hocam ben x-plore ile yaptım ayrıca x-ploreye superuser yetkisi de verdim bu ayarlar sonucunda x-ploreden olmaz mı?
Ben Solid Explorer ile sorunsuz yapabiliyorum hocam. Bir deneyin dilerseniz. X-plore kullanmadığım için net bir bilgim yok.Beyler E-team aştı. Android 4.4.2 Kitkat version paylaştılar. Şu an indiriyorum. Gerekli detaylar;

• Beğen
Tepkiler: burangokhan
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ben Solid Explorer ile sorunsuz yapabiliyorum hocam. Bir deneyin dilerseniz. X-plore kullanmadığım için net bir bilgim yok.Beyler E-team aştı. Android 4.4.2 Kitkat version paylaştılar. Şu an indiriyorum. Gerekli detaylar;
Bi denesene nasıl hacı bende akşam deneyecem note 3 özellikleri vs herşey varmı bilgilendirirsen seviniriz :)

frterk

frterk

Üye
Ram kullanımını çözdüm Greenify ve fast reboot yardımıyla 700-850 arası şuan teşekkürler :)

bLnmz

bLnmz

Üye
Bi denesene nasıl hacı bende akşam deneyecem note 3 özellikleri vs herşey varmı bilgilendirirsen seviniriz :)
Hacı ben yükledim telefon Samsung ekranında kalıyor. BETA sürüm olarak paylaşılmış. İş yerinde olduğum için fazla da uğraşamadım malesef. v3.2'ye dönüş yaptım. Konuda direk linkler paylaşılmamış. Ayrı bir sayfada paylaşılmış. Sen halledebilirsen yöntemini söylersen bende bir deneyeyim.How To Flash :
1-Reboot into recovery and flash the ROM. If you are coming from 4.3 wipe data necessary but as usual it's recommended.
Sanırım 4.3 üzerine flashlayın diyor ancak ben iki şekildede denedim "Samsung" ekranında kaldım.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hacı ben yükledim telefon Samsung ekranında kalıyor. BETA sürüm olarak paylaşılmış. İş yerinde olduğum için fazla da uğraşamadım malesef. v3.2'ye dönüş yaptım. Konuda direk linkler paylaşılmamış. Ayrı bir sayfada paylaşılmış. Sen halledebilirsen yöntemini söylersen bende bir deneyeyim.How To Flash :
1-Reboot into recovery and flash the ROM. If you are coming from 4.3 wipe data necessary but as usual it's recommended.
Sanırım 4.3 üzerine flashlayın diyor ancak ben iki şekildede denedim "Samsung" ekranında kaldım.
Bende Samsung ekranında kaldım :D

How to flash ???
just use twrp and flash.
or philz with update binary option unchecked.
Galiba sorun philz ile alakalı neyse 4.3 türkiye geldi kurup onu kullanacam biraz ben bu arada dn3 romun versiyonu güncellenir bu sorun giderilir eksik portlarda tamamlanmış olur :D

bLnmz

bLnmz

Üye

How to flash ???
just use twrp and flash.
Galiba sorun philz ile alakalı neyse 4.3 türkiye geldi kurup onu kullanacam biraz ben bu arada dn3 romun versiyonu güncellenir bu sorun giderilir eksik portlarda tamamlanmış olur :D
Valla samsungta kalmana sevindim yoksa kendimden suphelenecektim :) ben dn3te kalayim en iyisi note 3 sardi :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
frterk

frterk

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
o kolay yav xposedi kur güncelle türkçe dil oluyo zaten sonra ayarları karıştır bulursun rehberde çağrı butonu işte olmadı dr.ketans multitoolv6 indir onla yap csc özelliklerinde ondada var enable call button gibi bişey olması lazım :D

bLnmz

bLnmz

Üye

How to flash ???
just use twrp and flash.

Hacı Sammobile Firmwares sayfasında arama yapamıyorum. 4.3 Türkiye sürümünde knox var mı? Nerden indirdin bide sen?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hacı Sammobile Firmwares sayfasında arama yapamıyorum. 4.3 Türkiye sürümünde knox var mı? Nerden indirdin bide sen?
Sammobileden indirdim evet şuan model kısmı çalışmıyo galiba ama ben sayfayı kaydetmiştim :D
ve evet knox var

bLnmz

bLnmz

Üye
Sammobileden indirdim evet şuan model kısmı çalışmıyo galiba ama ben sayfayı kaydetmiştim :D
ve evet knox var
Sayafaya ulaşamıyorum bir türlü. Ulaşıyorum giriş yapmamışım gibi gösteriyor yaptığım halde.
KNOX'a rağmen yüklemeli miyim sence?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Sayafaya ulaşamıyorum bir türlü. Ulaşıyorum giriş yapmamışım gibi gösteriyor yaptığım halde.
KNOX'a rağmen yüklemeli miyim sence?
Eğer rahatça custom rom kurmak root etmek recovery kurmak istiyosan ve knox sayacın hala 0 ise kurmanı önermem :) ama stock rom kullanmayı seven biriysen kurabilirsin sayacı 1 yapmadan root etme yöntemleri var. Knox bootloader etkin olduktan sonra sıkıntı bi çözümü yok şimdilik benim sayaç 1 oldu o yüzden rahat takılıyorum :D şimdide 4.3 Türkiye romu kurdum kullanıyorum root bile etmedim biraz stock takılacam

bLnmz

bLnmz

Üye
Eğer rahatça custom rom kurmak root etmek recovery kurmak istiyosan ve knox sayacın hala 0 ise kurmanı önermem :) ama stock rom kullanmayı seven biriysen kurabilirsin sayacı 1 yapmadan root etme yöntemleri var. Knox bootloader etkin olduktan sonra sıkıntı bi çözümü yok şimdilik benim sayaç 1 oldu o yüzden rahat takılıyorum :D şimdide 4.3 Türkiye romu kurdum kullanıyorum root bile etmedim biraz stock takılacam
Valla hocam kurdum. Knox sayacı direk devreye girdi. KNOX garanti dışı bırakıyor muydu?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla hocam kurdum. Knox sayacı direk devreye girdi. KNOX garanti dışı bırakıyor muydu?
Hadi geçmiş olsun :D herkes garanti dışı bırakıyo diyo ama bilmiyorum bir iki yerde garantiye yolladım işlem gördü gibi şeyler gördüm. Artık rom root recovery atarken sayacı arttırmayan yöntemler araştırarak yap aman dikkat et.