Yanlış hatırlamıyorsam galaxy duos mu öyle bir telefon da söyledi. Kendisi almış 260 dinara..İyiymiş, varsa başka modellere de bak.![]()
Yanlış hatırlamıyorsam galaxy duos mu öyle bir telefon da söyledi. Kendisi almış 260 dinara..

evet ona takabül ediyor.560 tl mi
Pasaport kaydından bahsediliyor verdiğiniz linkte. Pasaportsuz kayıt vs yokmudur acaba ? Pasaportum yok çünkü.s4 gayet bence 400 dinara ben bir sey buldum adres:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pasaport kaydından bahsediliyor verdiğiniz linkte. Pasaportsuz kayıt vs yokmudur acaba ? Pasaportum yok çünkü.
Ben sadece bir telefon değil birkaç telefon getittirmeye çalışacağım. İyi para kalır bana .Başka birinin pasaportuna da olabilir.
Başkalarının pasaportu ile olacak iş değil.Her telefon için 100 lira değil mi ?arkadasım pasaporun yoksa 100tl gıb bır ucret odersın kayıt ettımek ıcın
Bu iş sandığım dan da teferruatlıymış. Bilgilendirme için Allah razı olsun.onun icin pasaport + 115tl gibi bi para odemen gerek ve 1 pasaporta 1 telefon kayitlanabiliyor ve bu 2 yil icin getirtirsen eger hem kendin icin pasaport lazim hem de satarken pasaport kayitsiz olarak satarsin zor olur satmasi
Artık bakacağız.. bu gidişler hiç birşey istemeyeceğim .Ben olsam iPhone isterim![]()

Pasaport olsada o ücret ödenecek. Ayrıca tek pasaporta tek bir cihaz kayıt ettirilebilir.