Bende baktım yoktu. BElki bu özelliği yeni güncellemeyle verirler.Ayarlara giriyorum ordan mesajlaşmaya giriyorum ama facebook la ilgili herhangi bir şey yok
Hocam mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın.Ayarlar-mesajlar değil...direk Mesajlara girip ayarlar diyiniz.Ayarlar kısmı bu resimdeki ilk baş kısım ordan sonra gösterilen yolu izlemeniz yeterlihocam bu ayarları nereden yapıyoruz bir açıklık getirebişirmi birisi.normal telefon ayarlarına mı giricez mesajların ayarlarına mı? Nerden açıcaz bildirimleri????
facebook messenger'ın windows sürümü kaldırıldı. yani mobillerde ölümüne destek devam ediyor. PCde millet messenger yerine zaten siteye giriyorlar, muhtemelen çoğu kişi PC içinfb messenger programı olduğunu dahi bilmiyordur daarkadaşlar anlamadığım şim telefonda yerleşik olan sohbet varken bunu neden kullancaz 8.1 ile o kalkacak deniyo bazı yerlerde doğrumudur? birde geçen gün ana sayfada facebook messenger kaldırılıyor diye bir haber vardı okudunuzmu bilmiyorum o haberden sonra bunun çıkması saçma oldu gibi geldi?
kapanması isabet oldu. onun dışında evet 8.1 ile sohbet entegrasyonu kaldırılacak deniliyor, malum fb messenger geldi hem de facebook blue da entegre olacakmış 8.1 ile sisteme. ve bu fb messengerın sistemdeki gömülü mesajlaşmaya göre en büyük artısı ifade ve resim gönderme desteği!aslında iş yerinde ben onu kullanıyordum. tarayıcıdan facebooka girmiyorum iş yerinde, ama messengerı arkada açık bırakıyordum. neyse artık cebe geliyorPC de ki Facebook Messenger ne gereksiz bir şey di yaBi kere yükledim 5 dk içinde yükledim baktım ve sildim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Facebook Blue ne? Hiç bir bilgi yok mu hakkında ?
arkadaş wp için olan 8.1 güncellemesini kastetmiş
Facebook Blue diye bir uygulama geleceği söylendi 8.1 ile çok daha gelişmiş bir Facebook uygulaması
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Baloncuk olayı ios'da da yok artık, çok gerek de yok aslına bakarsan. Bence bu kadar kafaya takılacak büyütülecek bir olay değil.tek eksik baloncuk o da şuanda wp8 izin vermediği için. 8.1 büyük ihtimalle izin verir

Baloncuk olayı ios'da da yok artık, çok gerek de yok aslına bakarsan. Bence bu kadar kafaya takılacak büyütülecek bir olay değil.
Bildirim olayı ios'da da düzgün çalışmıyor bilginize![]()