Haber Facebook Messenger Geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
Doğrulama kodu Bi gelse biz de deneyeceğiz ammaaa

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Tip: Get messages and notifications only from Facebook Messenger app.
Step 1: Go to settings, swipe left or right (doesn't matter), open Messaging.
Step 2: Turn off "Use Facebook Chat".
Step 3: Open "Facebook" app, swipe right, swipe up, open settings.
Step 4: Open Notifications.
Step 5: Unselect "Message" and tap ✔

Böyle birşey yayınlanmış facebook üzerinde windows phone lovers adlı sayfada belki işimize yarar diye paylaşıyorum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Doğrulama kodu Bi gelse biz de deneyeceğiz ammaaa
doğrulama kodunu pas geçin hocam! altta iki seçenek var; onayla ve geç :)ki doğrulama kodunun gelememe sıkıntısı muhtemelen fazla 0 koyması. ülke kodu +90 eyvallah ama numaranın başına da otomatik 0 koyuyor, oldu mu sana +90053xxxxxxxx :ah sonra niye içiyo nursel?? :D

Böyle birşey yayınlanmış facebook üzerinde windows phone lovers adlı sayfada belki işimize yarar diye paylaşıyorum :)
adım 3-4-5 i yapmıştım zaten daha önce, messengerı yükleyince de ilk işim adım 1-2yi yapmak olmuştu. en doğrusu bu, yoksa hem facebooktan, hem mesajlardan hem de FB messengerdan bildirim gelir :)hatta mesajlardan durumumu da ç.dışı yaptım :) muhtemelen artık Site online değil Mobile görünüyor olmam lazım. akşam eve gidince kontrol edicem eşimin hesabından. bu resimli anlatım da ilk mesaja eklenebilir faydası olur arkadaşlara :oke:

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Hadi hayırlı olsun size :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
çıkış yap butonunu göremedim ama?

sekajmer

sekajmer

Üye
işte bu ya :D :D D: şükürler olsun oh be :alkis:yuru:icelim::thumbup:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tek eksik baloncuk o da şuanda wp8 izin vermediği için. 8.1 büyük ihtimalle izin verir
baloncuk wp nin metro arayüzü anlayışına pek uygun değil aslında microsoft öyle birşeye izin verir mi bilmiyorum ama inşallah gelir daha pratik olur, balonu da kare şeklinde olur allah bilir live tile lara benzesin diye :)

dakamon

dakamon

Üye
baloncuk wp nin metro arayüzü anlayışına pek uygun değil aslında microsoft öyle birşeye izin verir mi bilmiyorum ama inşallah gelir daha pratik olur, balonu da kare şeklinde olur allah bilir live tile lara benzesin diye :)
Onu bunu bırakında acaba baloncuğu sistem destekliyormu :D bunu sorgulamak lazım :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya ne baloncukmuş arkadaş olsa ne olcak olmasa ne zararı var sizlere bırakın böyle olsun.Diğer platformlarla illa aynı mı olması lazım hey allahım ya

• Beğen
Tepkiler: hookword
_asabiii_

_asabiii_

Üye

hocam bu ayarları nereden yapıyoruz bir açıklık getirebişirmi birisi.normal telefon ayarlarına mı giricez mesajların ayarlarına mı? Nerden açıcaz bildirimleri????

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Onu bunu bırakında acaba baloncuğu sistem destekliyormu :D bunu sorgulamak lazım :D
metro arayüzü anlayışı derken bunu da kastetmiştim aslında, düşünsene ciddi oturaklı bir sistem live tilelerin üstünde oyuncak gibi bir baloncuk ordan oraya zıplıyor bence microsoft pek yanaşmayacak buna ama hayırlısı :)

dakamon

dakamon

Üye
Ya ne baloncukmuş arkadaş olsa ne olcak olmasa ne zararı var sizlere bırakın böyle olsun.Diğer platformlarla illa aynı mı olması lazım hey allahım ya
Sen dünyaya mal olmuş koca bir firma isen kurumsalsan olmak zorunda :) benim açımdan değil facebook açısından tabi. Benim için daha iyi olsun da diğer platformlardan farklı olsun ama diğer platformlardan kötüyse aynı olmasını talep ederim buda daha iyi olmasını istediğimdendir. Bu baloncuk gelirdi ama sistem böyle bir şeye destek veremiyor olabilir belki. Biliyorsunuz bildirimler hala tam rayına oturtulmadı. 8.1 den sonrasını beklemek lazım. Çoğu uygulama sağlam güncelleme alacak 8.1 den sonra :)
metro arayüzü anlayışı derken bunu da kastetmiştim aslında, düşünsene ciddi oturaklı bir sistem live tilelerin üstünde oyuncak gibi bir baloncuk ordan oraya zıplıyor bence microsoft pek yanaşmayacak buna ama hayırlısı :)
Neresi ciddi oturaklı????? :D resmen koptum Ciddi oturaklı tek sistem ios7 ye kadar ki bütün şoslardı :) ios 7 de onlarda cıvıl cıvıl oldular bizim sistem tamamen cıvıl cıvıl hem arayüzüyle hemde telefonlarıyla :D Hahahahha :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
baloncuk olması taraftarı değilim şahsen ama bi seçenek olması da gerekir diye düşünüyorum, ama sanırım bildirimlerle halledecekler bunu.
Sen dünyaya mal olmuş koca bir firma isen kurumsalsan olmak zorunda :) benim açımdan değil facebook açısından tabi. Benim için daha iyi olsun da diğer platformlardan farklı olsun ama diğer platformlardan kötüyse aynı olmasını talep ederim buda daha iyi olmasını istediğimdendir. Bu baloncuk gelirdi ama sistem böyle bir şeye destek veremiyor olabilir belki. Biliyorsunuz bildirimler hala tam rayına oturtulmadı. 8.1 den sonrasını beklemek lazım. Çoğu uygulama sağlam güncelleme alacak 8.1 den sonra :)
Neresi ciddi oturaklı????? :D resmen koptum Ciddi oturaklı tek sistem ios7 ye kadar ki bütün şoslardı :) ios 7 de onlarda cıvıl cıvıl oldular bizim sistem tamamen cıvıl cıvıl hem arayüzüyle hemde telefonlarıyla :D Hahahahha :D
ciddi oturaklı derken belli bir karaktere satndarta sahip metro arayüzü diyolar ona sanırım :) bütün uygulamalrın arayzü de ms metro arayüzüyle uyumlu ve aynı karakterde yani microsoft belli bir standart oturtmuş ve üreticileri de ona uymak zorunda bırakıyor nerdeyse

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bbm yakında gelır dıyen arkdaş bb m yi çok duydum 4s te yukledım etrafımda hiç kımse kullkanmıordu ve basitte değildi ne ozellği varki

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yazı tipinden tut kullanım şeklline kadar uygulamalr ve wp sistemi belli bir standart yapıda

• Beğen
Tepkiler: hookword
dakamon

dakamon

Üye
bbm yakında gelır dıyen arkdaş bb m yi çok duydum 4s te yukledım etrafımda hiç kımse kullkanmıordu ve basitte değildi ne ozellği varki
BBm yi bende kullanan şimdiye kadar görmedim çevremde ama yurt dışında yaygındır belki bilemeyiz.
baloncuk olması taraftarı değilim şahsen ama bi seçenek olması da gerekir diye düşünüyorum, ama sanırım bildirimlerle halledecekler bunu.
ciddi oturaklı derken belli bir karaktere satndarta sahip metro arayüzü diyolar ona sanırım :) bütün uygulamalrın arayzü de ms metro arayüzüyle uyumlu ve aynı karakterde yani microsoft belli bir standart oturtmuş ve üreticileri de ona uymak zorunda bırakıyor nerdeyse
Zaten developerlar her sistem için o sistemin arayüzüne uygun program yapmak zorunda kalıyorlar :) çünkü wp başka türlü uygulamaya izin vermiyor :) ios ta da mesela bu böyledir :) android te de bu böyledir :) hepsinin bir sınırı vardır :) bir yere kadar özgürsünüzdür. Ms developerları ciddi anlamda kısıtlamış durumda 8 ile :) ama 8.1 ile biraz daha rahatlatacak developerları :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
klavyedemı değişiklık olucak ve yazı tipi ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Teşekkürler.
Bu WP Galiba İOS Ve Android Geçecek İnşallah :hmmmYakında Orijinal Facebook Uygulaması Gelse Çatur Çutur
online Bir sürü Oyun Oynarız
Microsoft Yaptığı Facebook Ne Biçim Ya Hiç bir işe Yaramaz :hmmm
o da olur mutlaka..8.1 gelince zaten şahlanacak uygulamalar.
BBm yi bende kullanan şimdiye kadar görmedim çevremde ama yurt dışında yaygındır belki bilemeyiz.

Zaten developerlar her sistem için o sistemin arayüzüne uygun program yapmak zorunda kalıyorlar :) çünkü wp başka türlü uygulamaya izin vermiyor :) ios ta da mesela bu böyledir :) android te de bu böyledir :) hepsinin bir sınırı vardır :) bir yere kadar özgürsünüzdür. Ms developerları ciddi anlamda kısıtlamış durumda 8 ile :) ama 8.1 ile biraz daha rahatlatacak developerları :)
bende kullanmadım bbm ama nasıl birşey merak etmiyor da değilim hani :) karı kız boldur hem al pini ver odunu :)

Üst Alt