capkino06
Üye
çatır çatır hemdeDeneme fırsatım olmadı anlık mesajlaşılabiliyor mu?

çatır çatır hemdeDeneme fırsatım olmadı anlık mesajlaşılabiliyor mu?

doğrulama kodunu pas geçin hocam! altta iki seçenek var; onayla ve geçDoğrulama kodu Bi gelse biz de deneyeceğiz ammaaa
ki doğrulama kodunun gelememe sıkıntısı muhtemelen fazla 0 koyması. ülke kodu +90 eyvallah ama numaranın başına da otomatik 0 koyuyor, oldu mu sana +90053xxxxxxxx
sonra niye içiyo nursel??
adım 3-4-5 i yapmıştım zaten daha önce, messengerı yükleyince de ilk işim adım 1-2yi yapmak olmuştu. en doğrusu bu, yoksa hem facebooktan, hem mesajlardan hem de FB messengerdan bildirim gelirTip: Get messages and notifications only from Facebook Messenger app.
Step 1: Go to settings, swipe left or right (doesn't matter), open Messaging.
Step 2: Turn off "Use Facebook Chat".
Step 3: Open "Facebook" app, swipe right, swipe up, open settings.
Step 4: Open Notifications.
Step 5: Unselect "Message" and tap ✔
Böyle birşey yayınlanmış facebook üzerinde windows phone lovers adlı sayfada belki işimize yarar diye paylaşıyorum![]()
hatta mesajlardan durumumu da ç.dışı yaptım
muhtemelen artık Site online değil Mobile görünüyor olmam lazım. akşam eve gidince kontrol edicem eşimin hesabından. bu resimli anlatım da ilk mesaja eklenebilir faydası olur arkadaşlara 
klavye "Daha" kelimesini Saha olarak almışHangi sahada ?![]()
:baloncuk wp nin metro arayüzü anlayışına pek uygun değil aslında microsoft öyle birşeye izin verir mi bilmiyorum ama inşallah gelir daha pratik olur, balonu da kare şeklinde olur allah bilir live tile lara benzesin diyetek eksik baloncuk o da şuanda wp8 izin vermediği için. 8.1 büyük ihtimalle izin verir

Onu bunu bırakında acaba baloncuğu sistem destekliyormubaloncuk wp nin metro arayüzü anlayışına pek uygun değil aslında microsoft öyle birşeye izin verir mi bilmiyorum ama inşallah gelir daha pratik olur, balonu da kare şeklinde olur allah bilir live tile lara benzesin diye![]()
bunu sorgulamak lazım 
Tip: Get messages and notifications only from Facebook Messenger app.
Step 1: Go to settings, swipe left or right (doesn't matter), open Messaging.
Step 2: Turn off "Use Facebook Chat".
Step 3: Open "Facebook" app, swipe right, swipe up, open settings.
Step 4: Open Notifications.
Step 5: Unselect "Message" and tap ✔
Böyle birşey yayınlanmış facebook üzerinde windows phone lovers adlı sayfada belki işimize yarar diye paylaşıyorum![]()
metro arayüzü anlayışı derken bunu da kastetmiştim aslında, düşünsene ciddi oturaklı bir sistem live tilelerin üstünde oyuncak gibi bir baloncuk ordan oraya zıplıyor bence microsoft pek yanaşmayacak buna ama hayırlısıOnu bunu bırakında acaba baloncuğu sistem destekliyormubunu sorgulamak lazım
![]()

Sen dünyaya mal olmuş koca bir firma isen kurumsalsan olmak zorundaYa ne baloncukmuş arkadaş olsa ne olcak olmasa ne zararı var sizlere bırakın böyle olsun.Diğer platformlarla illa aynı mı olması lazım hey allahım ya
benim açımdan değil facebook açısından tabi. Benim için daha iyi olsun da diğer platformlardan farklı olsun ama diğer platformlardan kötüyse aynı olmasını talep ederim buda daha iyi olmasını istediğimdendir. Bu baloncuk gelirdi ama sistem böyle bir şeye destek veremiyor olabilir belki. Biliyorsunuz bildirimler hala tam rayına oturtulmadı. 8.1 den sonrasını beklemek lazım. Çoğu uygulama sağlam güncelleme alacak 8.1 den sonra
Neresi ciddi oturaklı?????metro arayüzü anlayışı derken bunu da kastetmiştim aslında, düşünsene ciddi oturaklı bir sistem live tilelerin üstünde oyuncak gibi bir baloncuk ordan oraya zıplıyor bence microsoft pek yanaşmayacak buna ama hayırlısı![]()
resmen koptum Ciddi oturaklı tek sistem ios7 ye kadar ki bütün şoslardı
ios 7 de onlarda cıvıl cıvıl oldular bizim sistem tamamen cıvıl cıvıl hem arayüzüyle hemde telefonlarıyla
Hahahahha 
baloncuk olması taraftarı değilim şahsen ama bi seçenek olması da gerekir diye düşünüyorum, ama sanırım bildirimlerle halledecekler bunu.Ya ne baloncukmuş arkadaş olsa ne olcak olmasa ne zararı var sizlere bırakın böyle olsun.Diğer platformlarla illa aynı mı olması lazım hey allahım ya
ciddi oturaklı derken belli bir karaktere satndarta sahip metro arayüzü diyolar ona sanırımSen dünyaya mal olmuş koca bir firma isen kurumsalsan olmak zorundabenim açımdan değil facebook açısından tabi. Benim için daha iyi olsun da diğer platformlardan farklı olsun ama diğer platformlardan kötüyse aynı olmasını talep ederim buda daha iyi olmasını istediğimdendir. Bu baloncuk gelirdi ama sistem böyle bir şeye destek veremiyor olabilir belki. Biliyorsunuz bildirimler hala tam rayına oturtulmadı. 8.1 den sonrasını beklemek lazım. Çoğu uygulama sağlam güncelleme alacak 8.1 den sonra
Neresi ciddi oturaklı?????resmen koptum Ciddi oturaklı tek sistem ios7 ye kadar ki bütün şoslardı
ios 7 de onlarda cıvıl cıvıl oldular bizim sistem tamamen cıvıl cıvıl hem arayüzüyle hemde telefonlarıyla
Hahahahha
![]()
bütün uygulamalrın arayzü de ms metro arayüzüyle uyumlu ve aynı karakterde yani microsoft belli bir standart oturtmuş ve üreticileri de ona uymak zorunda bırakıyor nerdeyseBBm yi bende kullanan şimdiye kadar görmedim çevremde ama yurt dışında yaygındır belki bilemeyiz.bbm yakında gelır dıyen arkdaş bb m yi çok duydum 4s te yukledım etrafımda hiç kımse kullkanmıordu ve basitte değildi ne ozellği varki
Zaten developerlar her sistem için o sistemin arayüzüne uygun program yapmak zorunda kalıyorlarbaloncuk olması taraftarı değilim şahsen ama bi seçenek olması da gerekir diye düşünüyorum, ama sanırım bildirimlerle halledecekler bunu.
ciddi oturaklı derken belli bir karaktere satndarta sahip metro arayüzü diyolar ona sanırımbütün uygulamalrın arayzü de ms metro arayüzüyle uyumlu ve aynı karakterde yani microsoft belli bir standart oturtmuş ve üreticileri de ona uymak zorunda bırakıyor nerdeyse
çünkü wp başka türlü uygulamaya izin vermiyor
ios ta da mesela bu böyledir
android te de bu böyledir
hepsinin bir sınırı vardır
bir yere kadar özgürsünüzdür. Ms developerları ciddi anlamda kısıtlamış durumda 8 ile
ama 8.1 ile biraz daha rahatlatacak developerları 
o da olur mutlaka..8.1 gelince zaten şahlanacak uygulamalar.Teşekkürler.
Bu WP Galiba İOS Ve Android Geçecek İnşallahYakında Orijinal Facebook Uygulaması Gelse Çatur Çutur
online Bir sürü Oyun Oynarız
Microsoft Yaptığı Facebook Ne Biçim Ya Hiç bir işe Yaramaz![]()
bende kullanmadım bbm ama nasıl birşey merak etmiyor da değilim haniBBm yi bende kullanan şimdiye kadar görmedim çevremde ama yurt dışında yaygındır belki bilemeyiz.
Zaten developerlar her sistem için o sistemin arayüzüne uygun program yapmak zorunda kalıyorlarçünkü wp başka türlü uygulamaya izin vermiyor
ios ta da mesela bu böyledir
android te de bu böyledir
hepsinin bir sınırı vardır
bir yere kadar özgürsünüzdür. Ms developerları ciddi anlamda kısıtlamış durumda 8 ile
ama 8.1 ile biraz daha rahatlatacak developerları
![]()
karı kız boldur hem al pini ver odunu