Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve SamilGoktas

kursat99

kursat99

Üye
Aramızda 0.3 ün lafı olmaz. Versin 4 inçliklere de Microsoft. :)

• Beğen
Tepkiler: Mia Alfanso
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tom Warren
Microsoft bir resmi sunumunda Bu garip fotoğrafı kullandı. 8X üzerindeki bu Tile büyüklüklerini ve 3 kolon olmasını not edin.

Twitin hemen altında söz konusu resmin uydurma olduğunu belirten bir yorum var :hmmm
Yani muhtemelen resim gerçek değil.

Microsoft da Windows Phone 8.1 tweetlerini atmaya başladığına göre:eller:

Windows Phone 8.1 at ENT level includes S/MIME VPN RAP-TLS, & Enhanced MDM. TAA for @surface is close. #FedForum14

@bulutsuzgece

Güncellemenin girişimcilere özel (enterprise level) getireceği içerikten bahsetmiş.
Bakalım asıl merak edilen özelliklerle ilgili başka ne twitler gelecek. :eller:

dakamon

dakamon

Üye
Twitin hemen altında söz konusu resmin uydurma olduğunu belirten bir yorum var :hmmm
Yani muhtemelen resim gerçek değil.

Güncellemenin girişimcilere özel (enterprise level) getireceği içerikten bahsetmiş.
Bakalım asıl merak edilen özelliklerle ilgili başka ne twitler gelecek. :eller:

ya ms nin twitinden ne olur :D bu güne kadar doğru düzgü insanları heyecanladıracak şeylerden bahsetmediler meraklandırmafılar ki :) ben bizim bildiklerimizden farklı heyecanlandıracak şeyler söyleyeceklerine inanmıyorum :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Hayatımda bu kadar beklemeyi ios 7 de olmuştu :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri, Rainesto, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu gidişle 925 alacağım herhalde

• Beğen
Tepkiler: Serhan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani muhtemelen resim gerçek değil.:eller:

evet dikkat ettiysen görsel eski konsept tasarımlarda sıkça kullanılan bir görsel. Sadece 8X'e shopla yapıştırılmış.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
en çok istediğim şu 3. kolon işi. 625e yapsınlar bi güzellik 4.7 ekranı var:(((

• Beğen
Tepkiler: HeroMR ve Serhan
Bay H

Bay H

Üye
8-|

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Dexter Morgan ve skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben mazağa düşkünü değilim ama işletim sistemide tırt arkadaşlar ne yapayım. Bazen bir çılgınlık yapıp şu lumia 920 ile N9 meego telefonu takaslasammı diye düşünüyorum.Ama son anda hadi wp8.1 bekle diyor içimden bir ses : ))
N9 candır :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sekajmer
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Veeee Cortana videoda...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Serhan, OttomaN TigeR, pirenuri ve 9 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tüm telefonlara verirler de, hatta abartıp wp7 li telefonlara bile veripte 620 ye vermezler mi :haha: :kop2:
620 cami avlusuna bırakılmış çocuk gibi. Hatta nokia : Ula biz 620 diye bir telefon mu üretmiştik falan da der mi der :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: skynet, Rainesto ve suyunsesi
HeroMR

HeroMR

Üye
Veeee Cortana videoda...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teşekkürler. Ben de geliştirici olmak istiyorum kodlama bilgim yok ancak PHP biliyorum ve kodlar PHP'ye gerçekten çok benziyor. Kısa süre uğraşsam çözerim. Başta "CANLI TV" gibi basit şeylerden başlarım ama SDK kuramıyorum bilgisayarım W8 değil.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İyi güzel de bu cortananın niye hiç sesi çıkmıyor :allalla:
vidyoda genel olarak ses yok kesmişler bilerek haralde görüntü yeter diye görünenlerden de pek konuşuyor gibi degil genelde sanki eliyle yapıyor bu arada daha çok bana bu cortana ayarları gibi geldi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Teşekkürler. Ben de geliştirici olmak istiyorum kodlama bilgim yok ancak PHP biliyorum ve kodlar PHP'ye gerçekten çok benziyor. Kısa süre uğraşsam çözerim. Başta "CANLI TV" gibi basit şeylerden başlarım ama SDK kuramıyorum bilgisayarım W8 değil.
merhaba
C# bilmen gerekir , acikakademi.com yazgelistir.com geleceginyazalari.com vb sitelerden gerekli desteği alabilirsin

ON9

ON9

Üye
cortana çokda önemli değil benim için. Here City Lensi kaçımız çok kullanıyor mesela veya smart camera lensini?
Smart cam çekimleri berbat bence 1.3 mp gibi. City lens konusunda ise bilmediğiniz bir şehirde işe yarar sadece tıpkı navigasyon gibi. Hiç kimse bildiği bir yerde navigasyon kullanmaz.

Üst Alt