Kimseye güvenim kalmadı

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Kimseye güvenim kalmadı
1,ay nete giremedim görüştügüm bir kız vardı 1kez buluştuk anlatdım paketim bitiyor 1 ay giremicem ama çıkıyorduk çokta sevmiştim yani cok uzun zamandır hayatımda kahrolası paketim bitdi bende para vardı ama niyeyse gidip almadım 1ay geçti ama konustum bak ben gelcem askım, merak etme falan dedim haberi var döner dönmez biri girmedi dimi hayatına dedim hoşgeldinle gecistirdi biraz gitdim üstüne biri var dedi ama konuşuyorum ciddi deyilim diyor ben abi dellendim ne ana ne avrat sövdüm sövdüm kapadim feysi geldim konu açıyorum bu saatden sonra kimseye güvenmem.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yaşadığımız hayatta neler oluyor, hepsine üzülürsek hayatı yaşayacak bir parçamız kalmaz

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Aynen hayat dewam ediyor ve hayat kısa

manguru022

manguru022

Üye
Kızsız hayat en idael hayat kardeş :) telefonuna bir oyun at bir root at bir film izle cok daha güzel geciyor zaman. Ugrasma gereksiz şeylerle

• Beğen
Tepkiler: KsmCN ve xmustx
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yaşadığımız hayatta neler oluyor, hepsine üzülürsek hayatı yaşayacak bir parçamız kalmaz

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bunlar nasıl ilişki ? internet paketiyle olurmu bu işler , numarası yok mu ara ? tahmin ediyorum yüz yüze bile görmemişsindir neyin kafası ? birde kendini üzüyorsun yaşını bilmiyorum ama 23 yazıyo forumda gerçek yaşın değildir büyük ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve .caner.
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu nasıl bir yaşam hiç bir şey anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Kit Kat
zombaka

zombaka

Üye
internet paketi ilişkisi

recebizm

recebizm

Üye
Sen de sınırsız paket alsaydın keşke; o zaman sevgilin ömür boyu senin olurdu..

• Beğen
Tepkiler: yunus486 ve Kit Kat
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
yaşım 19 ve kızla görüştüm 1kez gitdim yanına ve sürekli arayamıyorum arada arıyorum belli etmedi hic bugünde konuştum diyor ki sen ilgilenmiyon kafan esince mesaj atıyon bir ton hikaye anlatdı dayanamadım basdım engeli sms atdı k.bakma yapamadım diyor ben sakinlesmeye çalışırken lanet olsun dayanamadım ana avsat sövdüm susdu :/ bende susmaya karar verdim.

frk uzn

frk uzn

Üye
yaşım 19 ve kızla görüştüm 1kez gitdim yanına ve sürekli arayamıyorum arada arıyorum belli etmedi hic bugünde konuştum diyor ki sen ilgilenmiyon kafan esince mesaj atıyon bir ton hikaye anlatdı dayanamadım basdım engeli sms atdı k.bakma yapamadım diyor ben sakinlesmeye çalışırken lanet olsun dayanamadım ana avsat sövdüm susdu :/ bende susmaya karar verdim.
Bi kerelik bulusmayla iliskimi baslattiniz ?

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Bi kerelik bulusmayla iliskimi baslattiniz ?
Bitmeseydi gitcektim eşşek deyilim ehliyet aldımda islerim vardı okulda var ne yapayım evleride yakın deyil 30 km var. ama gitdim yinede

frk uzn

frk uzn

Üye
Bitmeseydi gitcektim eşşek deyilim ehliyet aldımda islerim vardı okulda var ne yapayım evleride yakın deyil 30 km var. ama gitdim yinede
Aga tanimadign birine guvenirsen boyle olur ya siz cok hizlisiniz yada biz yanlis yapiyoruz olayi anlayamadjmki

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl bir yaşam hiç bir şey anlamadım
Hocam bu nasıl yaşam derken ? hadi genclik deseniz anlarımda bu nasıl yaşam demek yanlış allaha şukurler olsun ne alkol ne madde nede pis bir şeye buluştum beni herkez terbiyeli diye sever.
Aga tanimadign birine guvenirsen boyle olur ya siz cok hizlisiniz yada biz yanlis yapiyoruz olayi anlayamadjmki
1.5 ay oldu görûşeli bu cok mu hızlı 2 ay görüşüp nişan yapanlar var :)
Sen de sınırsız paket alsaydın keşke; o zaman sevgilin ömür boyu senin olurdu..
Böyle ilişki olcaksa olmasın zaten insan olsa bunu yapmazdı onuda bu yakışır
Üzülmesekte olmuyor
Kızsız hayat en idael hayat kardeş :) telefonuna bir oyun at bir root at bir film izle cok daha güzel geciyor zaman. Ugrasma gereksiz şeylerle
Hep oyunla filmle gecmez zamanlar ..
Aynen hayat dewam ediyor ve hayat kısa
Aynen hayat kısa neyse artik üzüntüm gecti