İstek PolyPad C518 KitKat Rom (Android 4.4)

Sponsorlu Bağlantılar

ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi
PolyPad C518 KitKat Rom (Android 4.4)
Arkadaşlar lütfen yardım edin PolyPad C518 için uyumlu KitKat (Android 4.4) rom arıyorum. Tema kullanmak istemiyorum lütfen rom yerine tema kullan demeyin. Şimdiden teşekkürler.Beyler yardım edecek yokmu lütfenGerçekten güncel yardım edecek yokmu

cihat04

cihat04

Üye
Ben de araştırıyorum kardeşim. Öncelikle bu tablet neyin klonu onu bulmamız lazım sonrası kolay

ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi
Ben de araştırıyorum kardeşim. Öncelikle bu tablet neyin klonu onu bulmamız lazım sonrası kolay
Aslında haklısınız. Programlama bilgim var. Java ve C# dillerini iyi biliyorum. Bootloader yazma konusundaki sıkıntılarımdanda kurtulsam kitkat romunu kendim yapabilirimKonuyu abartacak olmasam şimdi yaptığım örnek yazılımların linkini atabilirdim

cihat04

cihat04

Üye
Ben klon bulmaktan vazgeçip anakart üzerinden araştırma yaptım fakat allwinner a13 için sadece cm10 4.1.2 buldum. Bugün tableti rootladım kısa zamanda deneyeceğim o romu.

ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi
Ben klon bulmaktan vazgeçip anakart üzerinden araştırma yaptım fakat allwinner a13 için sadece cm10 4.1.2 buldum. Bugün tableti rootladım kısa zamanda deneyeceğim o romu.
Cm10 4.1.2 Özellikleri nedir ve link verirmisiniz allwinner13 olduğunu bilmiyordum ayrıca tabletimin. Birde dediğim gibi cm10 link verirmisiniz sanırım cyanmogenmod diye biliyorum adını

cihat04

cihat04

Üye

cihat04

cihat04

Üye
Ben de bilmiyorum ama anlayan arkadaşlardan yardım alıp yüklemeyi deneyeceğim

ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi
Tableti rootladım driver sorunu yapar diye korktuğumdan yükleyemiyorum