Satılık SATILIK İPHONE 5C, 100 TL SON 2 TANE (ADANA)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
SATILIK İPHONE 5C, 100 TL SON 2 TANE (ADANA)
Adana dan satılık iphone 5c dubai
android işletim sistemi, 5mb kamera, telefon hafızası 64 gb..

temiz.....

paraya ihtiyaç olduğu için acilen satıyoruz... fiyatı 100 tl ikisini birden alırsanız indirim yapabiliriz....
.
beyaz ve yeşil, şuan şarj oluyolar ...

Son düzenleme:

fsfsddased

Üye
Adana dan satılık iphone 5c dubai
android işletim sistemi, 5mb kamera, telefon hafızası 64 gb..

paraya ihtiyaç olduğu için acilen satıyoruz... fiyatı 100 tl ikisini birden alırsanız indirim yapabiliriz....
.
beyaz ve yeşil

3gli modelmi

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
evet 3g li

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Telefon ozellikleri nedir detayli yazabilir misiniz islemci modeli rami dahili hafizasi

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
özelliklerini fazla bilmiyorum incelemedim ama internetten araştırıp buldum link burda
.

cebimce

Üye
resimleri filan yokmu detay lazım dostum

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
resim eklendi detaylar eklenecek, yanlız zamanımız yok acil paraya ihtiyacımız olduğu için normalin den daha ucuza satıyoruz

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Elden mi satmayi dusunuyorsunuz ptt kargo ile kapida odeme de dusunur musunuz birde resmi goremiyorum linkte sorun var galiba

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
kargo da olabilir... resimlerde sorun yok... ben şuan görüyorum...

hardal000

Üye
Baltalamak gibi olmasin ama 2 resim acilmiyor digeride googleden bulunmus konmus resim ozelliklerini yazmak cokmu zor acil acil diyorsun bes para etmez aynisi bendede vardi sonradan kurtuldum.

hardal000

Üye
Duabininde iyisi kotusu var

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
dostum resim çekecek zamanımız olmadı... bildiğim en önemli özelliklerini yazdım zaten... size zorla satmıyorum ki, alıcı çıktı zaten, :-)

furkanoy

Üye
dostum resim çekecek zamanımız olmadı... bildiğim en önemli özelliklerini yazdım zaten... size zorla satmıyorum ki, alıcı çıktı zaten, :-)
hocam 1 tanesini kesin almak iatiyorum bana acil dön
hocam 1 tanesini kesin almak iatiyorum bana acil dön

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
furkan hangi şehirdesin

cebimce

Üye
dostum bende alabilirim

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
tamam

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Android 7.0 :D

ahmeetkacar

Üye
0.10 gb ne yapar ve 232+39 mb ram avaliable storage 0.03 hafiza cokmu dusuk benmi yanlis anliyorum aslinda bende bir tanesine talibim ama kafam karisti toplamda 250 mb ram 100 mb hafiza dogrumudur ekran kapasitifmi menu aynimi vede get acman mumkunmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt