------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Şöyle soyleyim dediğim gibi csc arasi yuklemelerde sayaç sorunu oluyordu ancak 4.3 den 4.4.2 ye geçişte olmadığını tespit ve test ettim
bunuda odin gibi flasliyoz o zaman değilmi abi

o zaman wipe data ve wipe partification yapinca olmaz öylemi ?

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet kardeşim 3.09 odin kulllanin ap kısmına yerleştirin start verin:)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
pardon da abi ne yapmaya çalışıyorsunuz :D

Anil-D

Anil-D

Üye
peki simdi pcyi actim sarj 10 yetermi birde turkiyeye gelince onu yapabilicemmi birde hadi diyelim bisey oldu servis anlarmi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
peki simdi pcyi actim sarj 10 yetermi birde turkiyeye gelince onu yapabilicemmi birde hadi diyelim bisey oldu servis anlarmi

rusyanın 4.4.2 sini yükleme <<< bu daha iyi temiz hindistan 4.4.2si

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye

yetermi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

hayır yetmez en az 20 şarjın olsun çünkü bu yeni işletim sistemi odinden flaşlarken daha çok şarj yer nolur nolmaz en az %20 şarj lazım. odin v3.09u indir. romu da indir cihazı recovery modda wipeleri yapıp download moda al sonra cihazı usb ile bağlayıp odin programını aç odin programında AP yazan bölüme 4.4.2 yi yerleştir4.4.2 yi yükleyemeyenler alın bakın Galaxy S4 i9500 - 4.4.2 Rusya/Hindistan Resmi Sürümü Güncelleme/Kies - MaxiCep

Anil-D

Anil-D

Üye
rus surum inik odinde var sadece apa bisey yapicam baska bisey yapmicam öylemi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 tur sürümü üstüne istediğiniz 4.4.2 sürümü kurabilirsiniz takı Wipe olayina kadar sıkıntı yok Wipe yaparsanız cs değişiyor. Ayrıca cihaz dili olarak türkçe yok hindistan sürümünde Bilginize

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
4.3 tur sürümü üstüne istediğiniz 4.4.2 sürümü kurabilirsiniz takı Wipe olayina kadar sıkıntı yok Wipe yaparsanız cs değişiyor. Ayrıca cihaz dili olarak türkçe yok hindistan sürümünde Bilginize

abi seni online olarak yakalamisken hemen bi soru sorayım :D 4.4.2 den sürümü 4 parçalı rusya 4.3 servis yazılımına düşürebilir miyiz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deneme bence zaten hata verir bende biraz bekleyim dosyalar insin sonra testlere başlarım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Evet modemi yüklerken hata veriyor

hmm anladım. sırf şu bildirim çubuğu için 4.3 e geri dönmek istiyorum denemeyeyim ozaman

@Nextman abi bide xposedde yeniden başlat dediğimde bu hatayı veriyor

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.4.2 sürümmü ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Güncelleme çıkacak bende denerim gece şimdilik bişey yapma hassan rom güzel ama değilmi ? :)

evet çok hoş geldi nedense :D bu hatayı wanam v4 de de veriyordu xposed allah allah. soft reboot çalışıyor ama

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
wipe data yapmicaz o zaman öylemi peki teli fabrika ayarlarina cevirsem genemi ayni olur

Üst Alt