Hesabım çalındı (Acil Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Hesabım çalındı (Acil Yardım)
facebook hesabım ve msn im çalındı msni geri aldım fakat çalan kişi facebooktan msnimi kaldırmış. Çalan kişinin msni ve eski şifremle giriş yapıp arkadaş yardım ile geri almaya çalışıyorum ama aşağıda ki uyarı çıkıyor. Güvenlik sorumuda bildiğim halde hata veriyor. Lütfen Allah rızası için yardım edin...
Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor
Hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Bir internet tarayıcısından giriş yaparak hesabına yeniden erişebilirsin.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
allahallah: Dne desem yalan olur valla bu konu hakkında ufak bilgim yok :D başıma gelmediginden

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
facebook hesabım ve msn im çalındı msni geri aldım fakat çalan kişi facebooktan msnimi kaldırmış. Çalan kişinin msni ve eski şifremle giriş yapıp arkadaş yardım ile geri almaya çalışıyorum ama aşağıda ki uyarı çıkıyor. Güvenlik sorumuda bildiğim halde hata veriyor. Lütfen Allah rızası için yardım edin...
Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor
Hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Bir internet tarayıcısından giriş yaparak hesabına yeniden erişebilirsin.

Daha dün bir abimin başına geldi, üstelik aynı durum :) hallettim ama.
Pm at işten çıkınca yardımcı olayım.

• Beğen
Tepkiler: HAZAL CEYLAN
guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler kimlik gönderdim facebooka geri aldım. konu kaldırılabilir

• Beğen
Tepkiler: HAZAL CEYLAN
heathrow

heathrow

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kimlik derken? Kimlik fotokopisi mi? Faks mı, tarayıcıdan mı taradın?

Kimliğin arkalı/önlü resmini çekip [f]'a gönderiyorsun. (gereksinim duyarsan link paylaşırım)
Kimlik doğrultusuna göre hesabını, yeni bir şifre ile bilgilerinizi size mail olarak geri veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: heathrow