Haber WP8 Kaspersky Safe Browser Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
WP8 Kaspersky Safe Browser Mağazada
Arkadaşlar az önce nette gezinirken gördüm paylaşmak istedim

Kısaca Bahsetmek Gerekirse
Telefonda İnternette sörf yaparken hırsızlığa karşı kişisel veya kurumsal verilerin korunmasına yardımcı olur zararlı içerik bildirimi yapılan sitelere girilmesini de engelleyebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: beats

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:sirit:

csH

csH

Üye
geçen gün ali kemal abi @papakudioflu gelebilir demişti(kaspersky internet security) sanırım o program

capkino06

Üye
Çok yavaş ve kullanamadım ben ne Google yi açtı ne html5 test sitesini kullanamadım ama alttaki sekmelerin solda ve yenile butonunun link yanında olmadı güzel :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@bulutsuzgece
@papakudioflu :locked2:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
İnternet Security'nin kısmi olarak entegre edildiği bir nevi tarayıcı ama çok yakında buna da ihtiyaç kalmayacak.

haber için teşekkürler bu arada:oke:

• Beğen
Tepkiler: byibo
csH

csH

Üye
hiçbirşeye girilmyor ki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Her Konuya Neden Bunu :sirit: koyuyorsunuz biz :D koyunca sıkıntı oluyor hemen uyarılıyoruz bunuda uyarın :D

Söz konusu üyemiz sadece konunun kilitlenmesi gerektiğine dair düşüncesini belirten bir ifade koymuş.
Yanına herhangi ayrı bir yorum yapmamış. Belli ki haberin daha önce verildiğini düşünüyordu.
Ancak söz konusu haber yeni olduğundan ve ilgilenip denemek isteyenler olacağından, açık olmasında sakınca görmedik.

Siz ise insanlara işini öğretmeye çalışır gibi yorumlar yapıyorsunuz, uyarılmanızın sebebi bu.
"Fikir belirtmek" ile "emir verir gibi konuşmak, her şeye karışmak, ısrarla kurallara uymamak" arasında oldukça fark var.

İyi forumlar.

Warnings

Üye
Söz konusu üyemiz sadece konunun kilitlenmesi gerektiğine dair düşüncesini belirten bir ifade koymuş.
Yanına herhangi ayrı bir yorum yapmamış. Belli ki haberin daha önce verildiğini düşünüyordu.
Ancak söz konusu haber yeni olduğundan ve ilgilenip denemek isteyenler olacağından, açık olmasında sakınca görmedik.

Siz ise insanlara işini öğretmeye çalışır gibi yorumlar yapıyorsunuz, uyarılmanızın sebebi bu.
"Fikir belirtmek" ile "emir verir gibi konuşmak, her şeye karışmak, ısrarla kurallara uymamak" arasında oldukça fark var.

İyi forumlar.
Konu Kirliliği Olmasın PM Atıyorum :D

GodMode

GodMode

Üye
Haber için teşekkürler. En yakın zamanda da Internet Security'nin gelmesini bekliyorum çünkü en güvendiğim antivirüs Kaspersky.

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şuan denedim gözle görülür bir hız var özellikle sitelere giriş ve sayfa geçişi yaparken

Takipçi Satın Al

Üst Alt