Eski Cep Telefonlarına İlginç Muamele:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Eski Cep Telefonlarına İlginç Muamele:)
Eski Cep Telefonlarına İlginç Muamele

Artık kullanmadığınız ya da bozulmuş cep telefonlarınızı çöpe mi atıyorsunuz? Bugünkü haberimizde İngiltere'de Eski Cep Telefonları Defin Servisi adında bir şirketten bahsedeceğiz. Şirkete çok küçük bir miktar para ödüyorsunuz ve bozuk veya kullanmadığınız cep telefonlarınızı şirkete veriyorsunuz.

Daha sonrasında ne mi oluyor? Şirket aldığı bozuk cep telefonlarını Rusya'da Kursk Manyetik Sahasına gömüyor ve burada yer altında çok fazla demir bulunduğu için gömülen telefonlar elektromanyetik veya radyoaktif zararlara yol açmıyor. Kursk Manyetik Sahası dünyanın en güçlü manyetik alanı olarak kabul ediliyor. Bu bölgede (KMA) kullanılan pusula doğru çalışmıyor.

En ilginci ise eski cep telefonunuzun Rusya'da gömülürken yeni telefonunuza bir veda SMS'i göndermesi!

ardesa

ardesa

Üye
bide eski telefonları en uzağa fırlatma yarışması vardı televizyonda gördüm :D...

ycg35

ycg35

Üye
motorla nın çok eski takoz bi modeli var bnde :D onu göndersemmi acaba unitel miydi hatırlamıyom şimdi :)

hackerby17

hackerby17

Üye
a1018 var evde :D ericson abinonsekiz :D bunu göndersem ne kadar para isticekler acaba :D 3 tane n82 agırlıgında bi telefon :D anteni vodafon marka telefonlar kadar :D

nightdragon35

nightdragon35

Üye
hem teli verecem bide para verecem. yok artık daha neler.antika sayılır onlar verilir mi hiç.kıyamam ben tellerime

bidibidi12

bidibidi12

Üye
telefonumu verecem bide üstüne çöp olan telefonum için para verecem bırak yaa evde saklarım sinirlenince duvar atmak için hem daha kullanışlı olur:)

erdi92

erdi92

Üye
telefonun yararlarından birini daha öğrenmiş oldum

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
parayı onlar versinben burda çöpede atarım telefonu :D

safakk

safakk

Üye
Eski Cep Telefonlarına İlginç Muamele

Artık kullanmadığınız ya da bozulmuş cep telefonlarınızı çöpe mi atıyorsunuz? Bugünkü haberimizde İngiltere'de Eski Cep Telefonları Defin Servisi adında bir şirketten bahsedeceğiz. Şirkete çok küçük bir miktar para ödüyorsunuz ve bozuk veya kullanmadığınız cep telefonlarınızı şirkete veriyorsunuz.

Daha sonrasında ne mi oluyor? Şirket aldığı bozuk cep telefonlarını Rusya'da Kursk Manyetik Sahasına gömüyor ve burada yer altında çok fazla demir bulunduğu için gömülen telefonlar elektromanyetik veya radyoaktif zararlara yol açmıyor. Kursk Manyetik Sahası dünyanın en güçlü manyetik alanı olarak kabul ediliyor. Bu bölgede (KMA) kullanılan pusula doğru çalışmıyor.

En ilginci ise eski cep telefonunuzun Rusya'da gömülürken yeni telefonunuza bir veda SMS'i göndermesi!

valla bendemi böyle bir şirket kursam ne şafak mobile definite şirketi:kop: yanlız kız istemeye gittiğimde kızın babası sorduğunda böyle anlatsam bana küfreder herhalde:kop:

bide eski telefonları en uzağa fırlatma yarışması vardı televizyonda gördüm :D...

onu bende görmüştüm ya o yarışmada düşen telefonları toplamak çok güzel olur ya :ehe

motorla nın çok eski takoz bi modeli var bnde :D onu göndersemmi acaba unitel miydi hatırlamıyom şimdi :)

bende de var unitel yazyo altında hani mavi bişi hatta karton kutu yerine metal kutuda satılıyodu ozamanlar hatta modelide cd930 du vay be hala kullanır dururum valla arasıra nostanji olsun maksat:ehe

telefonumu verecem bide üstüne çöp olan telefonum için para verecem bırak yaa evde saklarım sinirlenince duvar atmak için hem daha kullanışlı olur:)

+1 aynen katılıyorum:oke:

parayı onlar versinben burda çöpede atarım telefonu :D

:kop::kop::kop::kop: bencede:kop::kop::kop::kop:

Altun.

Altun.

Üye
valla bendemi böyle bir şirket kursam ne şafak mobile definite şirketi:kop: yanlız kız istemeye gittiğimde kızın babası sorduğunda böyle anlatsam bana küfreder herhalde:kop:

onu bende görmüştüm ya o yarışmada düşen telefonları toplamak çok güzel olur ya :ehe

bende de var unitel yazyo altında hani mavi bişi hatta karton kutu yerine metal kutuda satılıyodu ozamanlar hatta modelide cd930 du vay be hala kullanır dururum valla arasıra nostanji olsun maksat:ehe

+1 aynen katılıyorum:oke:

:kop::kop::kop::kop: bencede:kop::kop::kop::kop:

çok kapsamlı bi alıntı tebrik ediyorum :D:D

the_poison

the_poison

Üye
eski telefonları parçalayıp işkence yapacaklarına bana versinler ben onları yenilerdim:D

xkadir61

xkadir61

Üye
gerçekten iyi birşeymiş anladım

ycg35

ycg35

Üye
kadir kardeş bn anlatayım bu eski telefonlar varya adamlar bu eski telefonların çevreye verdikleri zararları yok etmek içn bi kampanya yapmışlar sen telefonu veriyorsun onlar snn telefonunu toprağa gömüyorlar tabii normal bi toprak değil ilk mesajı dikkatli oku tabii gömecekleri yer rusya olduğu için telefonları rusyaya sokarken belli miktar para veriyorlar o parayıda biz vermiş oluyoruz tabii sonra telefonu gömüyorlar hem çevreye yararı oluyor hemde cebe zararı birazcık :D ok anladın inşallah..

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
5110 duvara fırlatma yarışması yapmıştık:d

brattneo

brattneo

Üye
Helal olsun valla..... :box

burrrak

burrrak

Üye
bir tür çevrecilik kampanyası gibi bişey bu :)

gsmelih

gsmelih

Üye
eski telini verince yeni tel veriyosa gidip verelim sole bi n95 versinler:D

xkadir61

xkadir61

Üye
siz telefonlarınızı bana getirin ben parada istemiyom sizden.
ama eski olanları değil ,yeni olupta bozuk olanları .ben onları bigüzel taplarım,sağlam parçalardan kimbilir kaçtane telefon çıkartırım. emin olun bu şirkette benimle aynı fikirdedir.ama sizden para istediği için siz bozuk olan telefonlarınızıda gömeceklerini zannediyor olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt