Haber MWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
6200 mah süpermiş neymiş bu böyle yav :D
alttaki 3 cm yeremi sığdırdılar diyeceğim mümkün değil :blink:
Bide bu fotodakiler telefonun kabaca hali olabilir maksat yazılımı telefonda test etmek için belki telefon son haliyle daha şık ve daha güzel olabilir.

Warnings

Üye
Tanıtıldımı Bu Tasarım :D

capkino06

Üye
Bide bu fotodakiler telefonun kabaca hali olabilir maksat yazılımı telefonda test etmek için belki telefon son haliyle daha şık ve daha güzel olabilir.
panosonic e yakışır bir tasarım hiç ısınamadığım bir marka :D sanmıyorum çünkü test etmek için bile olsa adam test ettikten sonra üreteceği için tasarımını yapar yani diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
beats

beats

Üye
Cihazlar bu şekilde üzerlerinde de yazıyor toughpad, zor güçlü cihaz anlayacağınız ve fiyatı 1300 dolar :) İlk Japonya sonra Amerika ve Avrupada satışa çıkacakmış.

capkino06

Üye
Cihazlar bu şekilde üzerlerinde de yazıyor toughpad, zor güçlü cihaz anlayacağınız ve fiyatı 1300 dolar :) İlk Japonya sonra Amerika ve Avrupada satışa çıkacakmış.
2.5 cm felan da kalınlığı var herhalde :D

beats

beats

Üye
2.5 cm felan da kalınlığı var herhalde :D
Yaklaştın da ağırlığı ne sence?

430g :)
31 mm kalınlığı var. Cihaz WP platformununn üzerine yapılmış iş amaçlı WE8 yazılım adını almış.

PureFood

PureFood

Üye
Windows Embeded nedir daha önce de duymuştum.

beats

beats

Üye
Windows Embeded nedir daha önce de duymuştum.
Adından da anlaşılacağı gibi gömülü sistemler ve geliştiriciler için yapılmış Windows sürümü, en güncel hali WE8 fotoğraftaki cihazda.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

capkino06

Üye
Yaklaştın da ağırlığı ne sence?

430g :)
31 mm kalınlığı var. Cihaz WP platformununn üzerine yapılmış iş amaçlı WE8 yazılım adını almış.
3.1 cm kalınlık yarım kilo ağırlık :D birde lumia 920ye felan ağır diyorlar :D :ehe

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Bildiğin sabi telefon yapmış adamlar. Şirkette sekreterlerin amsalarına bağlarlar :D

• Beğen

capkino06

Üye
Markası Sonim şöyle saçma test yapmışlar :) Tabi bu kadar sağlam olacaklarını sanmam.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Allah akıl fikir versin ne deyim :) yarın kasapa bir soruyorum mangallık sonim telefon var mı diye :naughty:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, suyunsesi ve beats

yunusiyunus

Üye

Panasonic kurumsal Windows Embedded 8 Handheld cihazı FZ-E1 kodunda;
5" HD ekran,
S800 2.3Ghz,
2Gb ram,
32Gb rom,
Ön 1.3 arka 8mp kamera,
6200 mAh batarya,
Bluetooth 4.0,
Wi-fi 802.11 ac,
MIL-STD-810G askeri değerlendirmeye sahip olduğu, 30 dakika 1.5 m su derinliğe ve 3m darbeye, -20 ile 60 derece ısı dayanımının olduğu belirtilmiş.

6200 mah bu dizayn telefonu ayda yaşayanlara gönderecekler herhal :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bir daha yeni telefon kaç ay sonra tanıtırlar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
off büyük bir hayal kırıklığı ya lumia 1520 V miniyi tanıtmadı ya nokia çok kızgınım nokia'ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir daha yeni telefon kaç ay sonra tanıtırlar
muhtemelen Nisan ayındaki Build etkinliğinde Windows Phone 8.1'le birlikte yeni cihazlar da tanıtılabilir. Ya da Nisan ve Mayıs ayları içinde tanıtılıp yaz aylarında piyasaya sunulur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
muhtemelen Nisan ayındaki Build etkinliğinde Windows Phone 8.1'le birlikte yeni cihazlar da tanıtılabilir. Ya da Nisan ve Mayıs ayları içinde tanıtılıp yaz aylarında piyasaya sunulur.
bari 1520 V miniyi tanıtsalardı abi ya tam bir hayal kırıklığı oldu

Üst Alt