Rica ederim
aynı sorun bende de vardı bazen kendi kendine reset atıyordu biraz zaman geçince düzeldiabi bu cfw kullaniyorum. N8 de.. Telefon kendi kendine kapanib aciliyor bazan. Neden ola bilir?

yükleme talimatlarını kesinlikle yapmalısınız. yapmazsanız bu tür hatalar almanız normaldir ve kurduğunuz uygulamalardanda kaynaklı olabilir...abi bu cfw kullaniyorum. N8 de.. Telefon kendi kendine kapanib aciliyor bazan. Neden ola bilir?
Yazılımda zaten var. Alfasayısal klavyeye al gelirtelefon dili engilsh oldukda music playerde sarki bilgilerini acarken donub kaliyo.neden?joshlog mod kurdum onnan ola bilirmi?5 sayfasimge eklemek olmuyor bende 2sayfa refreshin simgeleridi
Tamamyükleme talimatlarını yapdim hata aliyordum.ofw kecdim
Arkadaşlar benim n8 de kamera tuşu çalışmıyor başka bu sorunu yaşayan oldumu acaba

o muhtemelen donanımsal flashtan kaynaklı değildir. Bende evols yüklü ama çalışıyo kardeşimde yüklü değil onunda kamera tuşu arızalı![]()
benim emektar n95imin kamera tuşu bozukArkadaşlar benim n8 de kamera tuşu çalışmıyor başka bu sorunu yaşayan oldumu acaba

benim emektar n95de yeni oldu bunun sebebi benim biraz yükseklikten sert zemine (2 metre,sert betona düştü) sonra oldu ama ekranda tek çizik yokdemekki nokia kamera tuşundan da sınıfta kaldı![]()

benim emektar n95de yeni oldu bunun sebebi benim biraz yükseklikten sert zemine (2 metre,sert betona düştü) sonra oldu ama ekranda tek çizik yok![]()

evet sanırım öyle olmuşseninki kullanıcı hatası olmuş o zaman![]()
![]()
ama ben ne yapim hazır bomba elinde yere at ama parçalanmıyor 
Yapacak birşey yok maalesef...hey gidi symbian ve efsane evols :-(
malesef hayır nokia 500de cpu yok yetmiyorCFW yaparsam benim telefonum nokia500 belle o zaman HD kaliteli oyunları kaldırabilirmi ???

izninle düzeltiyimmalesef hayır nokia 500de cpu yok yetmiyor![]()