Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
8.1 in ilk bahar ayılarında geleceği neredeyse kesinleşti gibi. Çoğu haber sitelerinde 8.1 in bahar ayında geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Sanırım nisansa geliştirici on izleme surumu gelir mayısta da verirler :)
inşallah martta önizlemeyi veririler de sevinirik :)

dakamon

dakamon

Üye
Martta vermezler gibi geliyor bana nisana sarkar o :)

PureFood

PureFood

Üye
8.1 in ilk bahar ayılarında geleceği neredeyse kesinleşti gibi. Çoğu haber sitelerinde 8.1 in bahar ayında geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Sanırım nisansa geliştirici on izleme surumu gelir mayısta da verirler :)
Kesin gözüyle değil kesin zaten dünkü etkinlikte açıklanmıştı :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
8.1 lisanslarını 16 Mart'a kadar verdiler yani bu tarihte dağıtım başlayabilir :)
Windows Phone 8.1 SDK lisansları 16 Mart'ta bitiyor. Bu tarihten itibaren büyük ihtimalle Windows Phone 8.1 RTM dağıtımları ve Windows Phone 8.1 SDK kararlı surum dağıtımları başlar. Bence 2 Nisan'da build başlar başlamaz Windows Phone 8.1 Developer Preview yayınlanır.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ceza87
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows Phone 8.1 SDK lisansları 16 Mart'ta bitiyor. Bu tarihten itibaren büyük ihtimalle Windows Phone 8.1 RTM dağıtımları ve Windows Phone 8.1 SDK kararlı surum dağıtımları başlar. Bence 2 Nisan'da build başlar başlamaz Windows Phone 8.1 Developer Preview yayınlanır.
abi sen diyosan vardır bi bildiğin :) kaç kişi senin için 8.1 kullanıyor dedi bende dedim hatta ama senden konuyla ilgili ses çıkmadı şüpheler artıyor haebrin olsun : ?

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sızıntılar muhtemelen gerçek de, o hızlı ayarları dizayn edenlerin kafası gerçek değil :alsana:
Abicim onlar ne kullanıyorlar bilmiyorum ama ne kullanıyorlarsa kafaları çok güzel ettiği kesin. Onlara sormak lazım : "Hangi otu kullanıyorsunuz ve kişisel değilse torbacınızın telefon numarası nedir ? Bizlerle paylaşıır mısınız acaba?" diye . :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ali kemal bey , Developer üyeliğim bulunmakta tam olarak ne zaman elime geçer ?

beats

beats

Üye

2323 ile Hot ideas listesinde 5. sırada.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

sonuç olarak haziran - temmuz a kesinlikle sarkmaz..en geç mayıs sonu 8.1 bizimle :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar konu dışında birşey soracağım.Windows 8 programlama için Windows 8 Pro lazımmış.Oda 400 kusur dyorlar orjinaline,Crackli bulsam program yapımı için geçerli olur mu?Yoksa illa orjinal mi almam mı gerek?

meneleos

Üye
Arkadaşlar konu dışında birşey soracağım.Windows 8 programlama için Windows 8 Pro lazımmış.Oda 400 kusur dyorlar orjinaline,Crackli bulsam program yapımı için geçerli olur mu?Yoksa illa orjinal mi almam mı gerek?
***** genelde hata veriyor. Güncelleme vs. derken bir şekilde crackli olduğu anlaşılıyor. Üniversite öğrencisi misin ? Yada üniversitede okuyan tanıdık eş dost arkadaş vs. biri varsa onun mail adresiyle ücretsiz alırsın.

beats

beats

Üye
İlk çıktığında 75 liraya yükseltmesi satılıyordu kaçırmadan almıştım, net çalışan bir ***** yok diye biliyorum ve genelde crackli olanlarda işlemciyi kilitlenmesi ve pc donmaları çok oluyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben promosyon zamanında 29 tl ye almıştım win8 proyu :D gayette memnunum herkese tavsiye ederim :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
İlk çıktığında 75 liraya yükseltmesi satılıyordu kaçırmadan almıştım, net çalışan bir cra ck yok diye biliyorum ve genelde crackli olanlarda işlemciyi kilitlenmesi ve pc donmaları çok oluyor.

benim de ilaçlı windows 8 media center edition var 1 kere bile donma yapmadı ama arada sırada ekranda windows etkinleştir ibarei çıkıyor..sonra kayboluyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt