Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberMWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu
Bir bayan çıktı sonra yayın gitti :P
Yeni Windows phone cihaz tanıtılmadı sanırım. Artık build etkinliğinden sonraya kaldı.
Esendağlı
Üye
Şu XL nin özellikleri nasıldı acaba
Bay H
Üye
3. Parti marketlerden uygulama yüklenebiliyor. Hangi marketten olduğu önemli değil
PureFood
Üye
Windows Phone olaydı iyiydi.
BrahimOkumus
Üye
XL alınır valla
ponçikEnişte
Üye
bu arada iletilerime resim ekleyip desteklediğin için sağol @atil2a
cesurpolis61
Üye
ya diyorlar ki artık bizde android de yiz sizin gibi Google play store kullanmasakta... X falan duydukta inşallah xl özelliği bakımından iyidir yoksa ne kadar ilk giriş cihazları olsada tutulacağını düşünmüyorum.
4MaGuS
Üye
3 tane yeni uygulama tanıtılmış galiba
BBM (Blackberry Messenger)
Adobe Photoshop
Food Panda
burada benim dikkatimi adobe çekti ciddi gelicek mi gelirse nasıl olur acaba merakla bekliyorum bunlar doğrumu acaba
Benim için önemli olan güncelleme ile nelerin geleceği idi,yoksa ben cihazımın(L920) performansından(pil hariç)çok memnunum,benim işimi fazlasıyla görüyor.
Sensation
Emekli Yönetici
Etkinlikte Lumia kullanıcıları için olan tek şey: Blackberry Messenger, Adobe Photoshop Express ve Food Panda'nın yakında WP'ye gelecek olması.
nokıanın resmi açıklaması değilmi neden doğru olmasınki
Esendağlı
Üye
Tango dan ses yok hala
cesurpolis61
Üye
tabii yakında dedikleri en az 1 sene sonra gelir
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nokia XL WVGA 5" ekranla geliyor fiyatı 109€. Uygulama mağazası Nokia Store olacak ve Android uygulamalarını buradan da üçüncü taraf mağazalardan da yükleyebilecek.