Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
c:/patches klasörüne tamamhack oldu muDosyayı nereye atıcam XPlore ile ???

c:/patches klasörüne tamamhack oldu muDosyayı nereye atıcam XPlore ile ???

instalserver dosyasını zip olarakmı atıcam yoksa içindekinimi atıcam ??c:/patches klasörüne tamamhack oldu mu![]()
içindekini at sonra yamayı işaretle hack olur tamaminstalserver dosyasını zip olarakmı atıcam yoksa içindekinimi atıcam ??

bakıcaz bakem eğer yaparsam allah senden razı olsun ne muradın varsa versin
Abi Rompatcher içinde c2z4bin_THUMB yok gözükmüyor bir yeri atladım herhalde söyle ???amin cümleten İnşAllah, yalnız kendine bela okumasaydın iyiydi![]()
o yamanın hackle alakası yoktur o mesaj baloncuk değişimi içinabi oldu oraya geldi bitane ama bi işlem daha var onu yapam
Abi Rompatcher içinde c2z4bin_THUMB yok gözükmüyor bir yeri atladım herhalde söyle ???
Abi seni çook seviyorum hsck oldu ı love youo yamanın hackle alakası yoktur o mesaj baloncuk değişimi için![]()

Estağfirullah ne demek teheccüğümüz hayırlı olsunAbi seni çook seviyorum hsck oldu ı love you![]()

adamsın abi her türlü
saolasın kardeşim biz ne yaptık ki sadece yol gösterdik bunu sen yaptın 
Yaptım sonunda MUTLUYUMHayirli olsun sonunda yapabilmissin![]()

Anti virüsü yükledim quarantine list yaptım ama restore all yapınca hata veriyor ( Restore failded :File already exists ) yazıyorr aynn bu soorun kadeşim![]()
symbian candır canadamın dibisin sizin gibiler sayesinde nokiayı bırakamıym![]()
hayırlı olsun 
Aynen kardes samsung alcam dıyom nokia alıyom nedense android ne kdr ii olsada symbian yerini dolduramıyorsymbian candır canhayırlı olsun
![]()