Anti virüs yüklicem kararsızım sizin önerileriniz nelerdir !!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Anti virüs yüklicem kararsızım sizin önerileriniz nelerdir !!!
arkadaşlar bende avast pro 8 yüklü asılında memnunum ama truva atı - bazı po upp muydu neydi adı hatırlayamadım ama öyle bişeydi bu tür şeyleri engelleyecek otomatik bilgisayarı en ince ayrıntısına kadar tarayacak paralı-ücretsiz fark etmez bir anti virüs veya internet security gibi programlar lazım yani en iyisi en kalitelisi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben eset kullanıyorum gayet iyi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eset ve usb disk security yükle hiç birşey olmaz ama eset bazen delirtebilir oyun yüklerken dllleri virüs sanabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bu arada cr@ckli antivirüs yükleme stabil çalışmıyorlar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Eset ve usb disk security yükle hiç birşey olmaz ama eset bazen delirtebilir oyun yüklerken dllleri virüs sanabiliyor
dostum eset hakkında iyi konu8şmuyorlar hep kötü yorumlar var aynı şey kaspery miydi neydi onun içinde aynısı
bu arada cr@ckli antivirüs yükleme stabil çalışmıyorlar
dostum ben lisanslı kullanıyorum bu da öyle stabil çalışmasını engellermi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
dostum eset hakkında iyi konu8şmuyorlar hep kötü yorumlar var aynı şey kaspery miydi neydi onun içinde aynısı
dostum ben lisanslı kullanıyorum bu da öyle stabil çalışmasını engellermi
herhangi bir program kullanarak lisanslı hale getirdiysen stabil çalışmaz ama seri@l falan girersen sorun olmaz.

JosephLion

JosephLion

Üye
2013 antivürüs sıralamasına bak ona göre indir

ahmetsuha525000

Üye
Bu sene en iyisi KasperSky Internet Security 2014. Ben lisansını aldım 55TLye her türlü virüsü engelliyor. Evde masaüstündede kurulu sürekli doysa indiriliyor ve yarısı virüslü genelde hemen engelliyor. 4 Yıldır format atmadım. Bide KasperSky'ın bir altı BitDefender var. BitDefender'da kullandım ama KasperSky kadar iyi değil.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Norton gayet iyi. Alternatif, Trend Micro Titanium Security.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Norton gayet iyi. Alternatif, Trend Micro Titanium Security.
norton için kötü diyorlar world belgesini bile virüs olarak algılıyormuş hack lemişler diyorlar nortonu ben zaten birdefender interne security 2014 yükledim çok iyi bir program aklınıza gelebilecek her türlü her çeşit virüsü buluyor ve siliyor

Uhops

Uhops

Üye
Defender :yuru

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
norton için kötü diyorlar world belgesini bile virüs olarak algılıyormuş hack lemişler diyorlar nortonu ben zaten birdefender interne security 2014 yükledim çok iyi bir program aklınıza gelebilecek her türlü her çeşit virüsü buluyor ve siliyor

Norton için kötü diyorlar demen yanlış bir kere. ben kullanıyorum gayet iyi hızı da makul ve word belgelerini virüs gibi okuma gibi bir sıkıntısı yok. başkalarından duyduğun yorumlarla çok hareket etme çünkü seni herzaman doğruya götürmez.
yüklemiş olduğun Bitdefender de gayet iyi bir antivirüs.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Norton için kötü diyorlar demen yanlış bir kere. ben kullanıyorum gayet iyi hızı da makul ve word belgelerini virüs gibi okuma gibi bir sıkıntısı yok. başkalarından duyduğun yorumlarla çok hareket etme çünkü seni herzaman doğruya götürmez.
yüklemiş olduğun Bitdefender de gayet iyi bir antivirüs.
sende doğru diyorsun ama bazen kullananlardanda tavsiye almak gerekir

• Beğen
Tepkiler: esatkral
phasan

phasan

Üye
mecafe de guzelmecafe de guzel

• Beğen
Tepkiler: delimatkap
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
meinstal yükle yani microsoft security essansiyel ben kullanıyorum gayet iyi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
advanced system care ultimate deneyebilirsin son sürümü. Uçanı kaçanı yakalıyor. Patchleri cr@ckleri bile buluyor. Bende eset 0 bulurken o 25 tane buldu. Bunlarda tehdit var diyor. Normal virüsleri direk alıyor karantinaya zaten. Bunun dışında birçok işlevi daha bulunuyor klon dosya temizleme ram yönetimi başlangıç yönetimi disk birleştirme gibi birçok işlev içinde bulunuyor.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
advanced system care ultimate deneyebilirsin son sürümü. Uçanı kaçanı yakalıyor. Patchleri cr@ckleri bile buluyor. Bende eset 0 bulurken o 25 tane buldu. Bunlarda tehdit var diyor. Normal virüsleri direk alıyor karantinaya zaten. Bunun dışında birçok işlevi daha bulunuyor klon dosya temizleme ram yönetimi başlangıç yönetimi disk birleştirme gibi birçok işlev içinde bulunuyor.
ben ultimate 7 kullanıyorum anti virüsü de var dediklerinin aynısını yaşıyorum eset ile tarıyorum pc yi 2-3 tane buluyo asc ile tarayınca bayağı bir buluyor virüs

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben ultimate 7 kullanıyorum anti virüsü de var dediklerinin aynısını yaşıyorum eset ile tarıyorum pc yi 2-3 tane buluyo asc ile tarayınca bayağı bir buluyor virüs
aslında virüs değil çoğu ama tehdit olarak algılıyor