Adminler Admin Olmak Istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Sadece konu dışına odaklanda göreyim seni :D@erol biliyor mesela. Adamın teki beni ölümle bile tehdit etmişti :d: Çok enterasan üyeler oluyor gereksizlerde :Do değilde erol bey diye biri etiketlendi :d:
Adam sadece bir kere siteye girmiş. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Şu anda konuyu okuyanlar: 6 (Üye: 6, Misafir: 0)

1. Revengeful ,
  2. mürteza16 ,
  3. -qarapapaq- ,
  4. EroL

admin bir süredir konuda. Sanırım banlanma nedenime uzun bir şeyler yazıyor

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sadece konu dışına odaklanda göreyim seni :D@erol biliyor mesela. Adamın teki beni ölümle bile tehdit etmişti :d: Çok enterasan üyeler oluyor gereksizlerde :Do değilde erol bey diye biri etiketlendi :d:
Merak etme ben zaten günlük hayatta sürekli tehdit alıyorum.Ölümden korksaydık doğmazdık :oke: :polis:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Gitti :D

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Nasilsiniz nextman admincigim :) sizleri cok seviyoruz iyiki dogmussunuz <3 Dss.D>sdasc Oldumu :D :kop2:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Nextman
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yönetici olmak istiyorsan değerlendiririz tabi ki ama kendin de söylemişsin iş güç var diye. Bize biraz işi gücü olmayan yada işinin gücünün arasında Maxicep'e vakit ayırabilecek kişiler lazım. Yönetici olmak için rütbenin değişmesine yada ek yetkilerin verilmesine gerek yok. Forum kurallarını biliyorsanız, siteyle ilgilenip vakit harcıyorsanız şikayet et butonuyla yine düzen sağlayabilirsiniz. Bir süre sonra aramıza alıp kendi şikayetlerini artık kendin kapat diyoruz zaten :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL, .NeXuS., BrainHacker ve 2 diğerleri
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Yönetici olmak istiyorsan değerlendiririz tabi ki ama kendin de söylemişsin iş güç var diye. Bize biraz işi gücü olmayan yada işinin gücünün arasında Maxicep'e vakit ayırabilecek kişiler lazım. Yönetici olmak için rütbenin değişmesine yada ek yetkilerin verilmesine gerek yok. Forum kurallarını biliyorsanız, siteyle ilgilenip vakit harcıyorsanız şikayet et butonuyla yine düzen sağlayabilirsiniz. Bir süre sonra aramıza alıp kendi şikayetlerini artık kendin kapat diyoruz zaten :)
Evet. Olmak var kafamda ama dedigim gibi simdi deil :) zamanim olunca fark edersiniz :) Tüm forum halki fark eder :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve BrainHacker

Revengeful

Emekli Yönetici
kısaca işleri sana bindiriyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve BrainHacker
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
:kop2: :kop2: :kop2: :kop2::kop2: :kop2: Konuyu okuyan 4 :) 3 üye :) mürteza,simyaci :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rütbelerle edit yasak baştan kaybediyorsun

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
En önemli ayrıntı renkler :ah

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Başta sinirleri sağlam olacak bir insanın ve tabiki de,kendini tutacak yani özel hayatını buraya yansıtma gibi birşey olmuyor. Özel hayat konusu da,bir üye'ye ceza vs birşey verilecekse bunu tek kişi yapmıyor bir çok düşünceden sonra çıkar yolu olmazsa oluyor. Bir diğeri de aktiflik konusu,bulunduğu bölümü iyi bir şekilde degerlendirip,düzenini saglayabilmesi.Yönetici site de olmayıp müdahele edemezse ya konu başını alıp gidiyor yada admin gereğini yapıyor. Bir çok süreçten geçer yönetici bile olabilmek için bir üye. Görevini aldığı zaman da yönetici eğer tam anlamıyla,işini gerektiği gibi yaparsa,kuralları yerin de uygularsa ve en önemlisi akif olursa,o yöneticinin zaten admin olması için zamanı hazır olmuş demektir:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Başka işin mi yok :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt