mürteza16
Üye
Adam sadece bir kere siteye girmiş.Sadece konu dışına odaklanda göreyim seni@erol biliyor mesela. Adamın teki beni ölümle bile tehdit etmişti
Çok enterasan üyeler oluyor gereksizlerde
o değilde erol bey diye biri etiketlendi
![]()

Adam sadece bir kere siteye girmiş.Sadece konu dışına odaklanda göreyim seni@erol biliyor mesela. Adamın teki beni ölümle bile tehdit etmişti
![]()

Merak etme ben zaten günlük hayatta sürekli tehdit alıyorum.Ölümden korksaydık doğmazdıkSadece konu dışına odaklanda göreyim seni@erol biliyor mesela. Adamın teki beni ölümle bile tehdit etmişti
![]()

Merak etme biz zaten günlük hayatta sürekli tehdit ediyoruz.Ölümden korksaydık doğmazdık![]()
![]()
Gitmiş...Şu anda konuyu okuyanlar: 6 (Üye: 6, Misafir: 0)
- Revengeful ,
- mürteza16 ,
- -qarapapaq- ,
- EroL
admin bir süredir konuda. Sanırım banlanma nedenime uzun bir şeyler yazıyor

Fazla olduNasilsiniz nextman admincigimsizleri cok seviyoruz iyiki dogmussunuz
Dss.D>sdasc Oldumu
![]()
![]()

Evet. Olmak var kafamda ama dedigim gibi simdi deilYönetici olmak istiyorsan değerlendiririz tabi ki ama kendin de söylemişsin iş güç var diye. Bize biraz işi gücü olmayan yada işinin gücünün arasında Maxicep'e vakit ayırabilecek kişiler lazım. Yönetici olmak için rütbenin değişmesine yada ek yetkilerin verilmesine gerek yok. Forum kurallarını biliyorsanız, siteyle ilgilenip vakit harcıyorsanız şikayet et butonuyla yine düzen sağlayabilirsiniz. Bir süre sonra aramıza alıp kendi şikayetlerini artık kendin kapat diyoruz zaten![]()
zamanim olunca fark edersiniz
Tüm forum halki fark eder 
@EroL kardeşime katılıyorum bahsettiği hususları göze alarak başarılar şimdidenEvet. Olmak var kafamda ama dedigim gibi simdi deilzamanim olunca fark edersiniz
Tüm forum halki fark eder
![]()

öhüm öhümkısaca işleri sana bindiriyorlar![]()

Bilmiyordum :ORütbelerle edit yasak baştan kaybediyorsun
forum kurallarını gözden geçirmek faydalı olurBilmiyordum :O