Adminler Admin Olmak Istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Adminler Admin Olmak Istiyorum.
Adminler bana yardimci olurmusunuz bu forumda bi yetkili olmak istiyorum. Konu dışı bölümünün sorumlusu mesela ya da bu bölümün. Olmak icin ne yapmalıyım beni eğite bilirmisiniz ?

mürteza16

mürteza16

Üye
Ama yönetici olmak kolay değildir. Bu şekilde konu açıpta yönetici olman çok zor.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu bilgilenmek icin yaptim. Farkettiysen kardes beni egitirmisiniz dedim :) tşk

NEXUS

NEXUS

Üye
Yöneticiler İstekle Değil Genel Olarak Yaptığı Şeylerle Direk Yönetici Oluyor.
Mesela mürtaze16 baya iyi paylaşımlar yapıyor , gereksiz mesajlarıda yok Üstelik Ayın Üyesi Fakat Daha Alınmadı :) Fakat Alınacağından Eminim :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman, BrainHacker ve mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Yöneticiler İstekle Değil Genel Olarak Yaptığı Şeylerle Direk Yönetici Oluyor.
Mesela mürtaze16 baya iyi paylaşımlar yapıyor , gereksiz mesajlarıda yok Üstelik Ayın Üyesi Fakat Daha Alınmadı :) Fakat Alınacağından Eminim :)
Yorumun için teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Mürteza teşekkür ederim link için okudum konuyu. Admin olmak icin admin olmak istemiyorum yardim etmek icin olmak isterim. Ancak maddelere gore simdi olamam :) zamani gelmemiş. 6 ay felan ayni bu aktiflikte kalmak zorundayim maalesef. Iş güç. .. ama zamani gelince inşallah :) tekrardan tşk :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Mürteza teşekkür ederim link için okudum konuyu. Admin olmak icin admin olmak istemiyorum yardim etmek icin olmak isterim. Ancak maddelere gore simdi olamam :) zamani gelmemiş. 6 ay felan ayni bu aktiflikte kalmak zorundayim maalesef. Iş güç. .. ama zamani gelince inşallah :) tekrardan tşk :)

Başarılar. Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker ve .NeXuS.
mürteza16

mürteza16

Üye
Yardımcı olabildiğime sevindim. :)

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker ve .NeXuS.
Emrgncy

Emrgncy

Üye

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Revengeful

Emekli Yönetici
Ders 1: Böyle konular açma :ehe
Ders 2: Yöneticilerle iyi geçin. @EroL @Nextman <3 ashgfdas böyle mesela :D
Ders 3: Nerde yönetici olmak istiyorsan orada bolca paylaşım yap, aktif ol.
Ders 4: Ruh sağlığından ümidini kesmişsen bu kararını gerçekleştirmeye çalış.

• Beğen
Tepkiler: ANIL, BrainHacker ve İhtiyar007
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ders 1: Böyle konular açma :ehe
Ders 2: Yöneticilerle iyi geçin. @EroL @Nextman <3 ashgfdas böyle mesela :D
Ders 3: Nerde yönetici olmak istiyorsan orada bolca paylaşım yap, aktif ol.
Ders 4: Ruh sağlığından ümidini kesmişsen bu kararını gerçekleştirmeye çalış.
İlk 3 madde ok ama 4. maddeye katılmıyorum sağlığımız gayet yerinde :polis::bottom:

• Beğen
Tepkiler: ANIL, BrainHacker, -Börteçine- ve 3 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Sadece konu dışına odaklanda göreyim seni :D@erol biliyor mesela. Adamın teki beni ölümle bile tehdit etmişti :d: Çok enterasan üyeler oluyor gereksizlerde :Do değilde erol bey diye biri etiketlendi :d:

• Beğen
Tepkiler: murooo55, Nextman, mürteza16 ve 3 diğerleri
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:kop2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt