:çay: bak en kalitelisinden yaptım ha :) Beleş çay bu kadar olur işte :ehe
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: bak en kalitelisinden yaptım ha Genişletmek için tıkla ... Beleş çay bu kadar olur işte
zxdelemi' Alıntı: bak en kalitelisinden yaptım ha Genişletmek için tıkla ... Beleş çay bu kadar olur işte
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: bak hemen kayboldu bayat çayı satıp Genişletmek için tıkla ... satmadı ki beleş
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap recebizm' Alıntı: Gececi demeyelim de Sabahçıyım Ben.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çaya şeker yerine tuz atmış sakın içme
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: çaya şeker yerine tuz atmış sakın içme Genişletmek için tıkla ... yok artık! (biraz fazlamı çekiştirdik adam bize beleş verdi ya)
İhtiyar007' Alıntı: çaya şeker yerine tuz atmış sakın içme Genişletmek için tıkla ... yok artık! (biraz fazlamı çekiştirdik adam bize beleş verdi ya)
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: çaya şeker yerine tuz atmış sakın içme Genişletmek için tıkla ... bizde yanlış olmaz kardeş, olursa da yanlışlıkla olmuştur.
İhtiyar007' Alıntı: çaya şeker yerine tuz atmış sakın içme Genişletmek için tıkla ... bizde yanlış olmaz kardeş, olursa da yanlışlıkla olmuştur.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 10 Genişletmek için tıkla ... senin çaya laf yok ben @zxdelemi nin çayına dedim
OttomaN TigeR' Alıntı: 10 Genişletmek için tıkla ... senin çaya laf yok ben @zxdelemi nin çayına dedim
OttomaN TigeR Üye Hatlar iyice karıştı sanırım benim hücreler birbirleriyle iletişim kuramıyor artık. 8
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Bu neyin geri sayımı abi? Genişletmek için tıkla ... uyumanın heralde
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Bu neyin geri sayımı abi? Genişletmek için tıkla ... eskiler bilir bunu konudan çıkış
İhtiyar007' Alıntı: Bu neyin geri sayımı abi? Genişletmek için tıkla ... eskiler bilir bunu konudan çıkış