İpucu Clash of Clans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Clash of Clans
Ben windows phone için clash of clans tarzı oyun soruyorum moderator gidio konuyu androide taşıo:-S:-S:-S:-S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben windows phone için clash of clans tarzı oyun soruyorum moderator gidio konuyu androide taşıo:-S:-S:-S:-S

Merhaba,

Öncelikle konu açarken forum kurallarına uygun açmaya dikkat ediniz.
Kullandığınız kelimeler forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olabilir.

Forum veya moderatörlerle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda "şikayet" panelini kullanabilirsiniz.

Şimdi insanî ve forum kurallarına uygun şekilde tam olarak meseleyi anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım.
Hangi arkadaşımız konunuzu taşıdı?

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Ben windows phone oyun kısmına clash of clans tarzı oyun onerirmisiniz diye konu actım androide taşıdılar konuyuAnılbaran mı ne oyle birisi taşımış

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben windows phone oyun kısmına clash of clans tarzı oyun onerirmisiniz diye konu actım androide taşıdılar konuyuAnılbaran mı ne oyle birisi taşımış

Tamam, konunuzu gördüm.
Arkadaşımızla görüşüp size dönüş yapacağım.
Muhtemelen bir yanlış anlaşılma söz konusudur diye tahmin ediyorum.

Ancak bu arada lütfen o konuda kullandığınız kelimeleri düzenleyin, ne olursa olsun herhangi bir kullanıcı veya moderatöre hitaben o tip aşağılayıcı ya da kaba hitaplar kullanmanız doğru değil.

respection123

Üye
Moderator ne yapacagını iyi bilir :sirit:

anılbaran

anılbaran

Üye
Açtığınız konuda ilk önce wp diye belirtmediniz.Konuda olduğu gibi sonradan eklemişsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca biz forumda ''ulan'' gibi ifadeler görmek istemiyoruz.Lütfen saygılı bir biçimde düşüncenizi belirtin.

Oyun Onerisi - MaxiCep

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, bulutsuzgece ve umitarig
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorun çözüldüğüne göre, burada nokta koyalım :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt