İpucu Nokia Care Garanti Kapsamı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Telefona birşey oldu mesela goturmem lazım garanti olmadan ne olcak?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
paralel ithalat ürün olduğu için gold'un anlaşmalı olduğu servis noktalarına götüreceksin

Rainesto

Rainesto

Üye
920 aldım genpa garantili hiç bi sorun yok golddan aldım

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun ekstralar +bilgi kısmında manufacturer name RM-914_im_india_269 yazıyor hindistandanmı getirmişler yani :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Telefonun ekstralar +bilgi kısmında manufacturer name RM-914_im_india_269 yazıyor hindistandanmı getirmişler yani :D
has..:oha:neyse en azından güncellemeleri hindistan bizden erken alırsa o zaman işine yarar işte havan da olur :)

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
:D bide içinden cıkan sarj aleti 3 giriş yeri var evdekilere uymuyo pcden sarj ediyorum bazende samsung sarj aletleriyle

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
:D bide içinden cıkan sarj aleti 3 giriş yeri var evdekilere uymuyo pcden sarj ediyorum bazende samsung sarj aletleriyle

ingiliz tipi priz çıkmış malum hindistan da ingiliz sömürgesi olduğu için ingiliz tipi priz girişi kullanıyor.

telefonun paralel ithallat onu da öğrendik..bozmamaya gayret et..şu an allaha emanet durumda telefon :) yani en ufak donanımsal arızada gold'un anlaşmalı olduğu servis merkezleriyle bağlısın.teleservice bakmıyor telefonuna

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaşlar ben metrodan aldım garanti varmıdır

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
fatura tarihinden itibaren 2 sene

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Ben lumia black guncellemesini 3-4 hafta once almıstım