İstek Telefon Taksit

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
O bimeksin kazığı..

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O fiyata gmd alan kafasına sıksın başka mağazamı kalmadı

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
O fiyata gmd alan kafasına sıksın başka mağazamı kalmadı
Tabikide almicamda orda hediye cekleri var onlarla taksit gibi yapcaktim baska telefon oneriniz varmi en fazla 800 tl ye bimekste

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence 100 civarı daha ekle nexus 4 al kardeşim

Invoke

Invoke

Üye
Yasak, cezası var. Zor bulursun taksit yapan, yapamazlar zaten de işte işi kılıfına uydurabilenlerde vardır illaki.
Vatan bir banka ile anlaşmış. min 750-15000TL'ye kadar kredi alabiliyorsunuz. Hemen nakit olarak veriyorlar, (2500'e kadarı sıfır faiz, 2500+sında faiz biniyor) (bayağı bayağı banka müşterisi oluyorsunuz haberiniz olsun) (aldığınız paranın en az 750sini Vatanda harcamak zorundasınız geri kalanını nakit olarak alırsınız atmden istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.) siz o parayla alacağınızı alıyorsunuz, sonra bankaya taksitle ödüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gmd falan o fiyatta kalmaz merak etme ama ben önermiyorum arkadaş yeni aldı arayüzde takılmalar falan o ne ya boşver. Lumia 820 falanda o civarlarda sanırım

KayraBey

KayraBey

Üye
Yasak, cezası var. Zor bulursun taksit yapan, yapamazlar zaten de işte işi kılıfına uydurabilenlerde vardır illaki.
Vatan bir banka ile anlaşmış. min 750-15000TL'ye kadar kredi alabiliyorsunuz. Hemen nakit olarak veriyorlar, (2500'e kadarı sıfır faiz, 2500+sında faiz biniyor) (bayağı bayağı banka müşterisi oluyorsunuz haberiniz olsun) (aldığınız paranın en az 750sini Vatanda harcamak zorundasınız geri kalanını nakit olarak alırsınız atmden istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.) siz o parayla alacağınızı alıyorsunuz, sonra bankaya taksitle ödüyorsunuz.
Odeabank ile anlaşmış Vatan. Zırt diye kredi alıyorsun taksitle bankaya geri ödüyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Takipçi Satın Al

Üst Alt