------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Niye yuklemicekmis

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende yuklicem 4 kisi yukledi ve memnun bendede iniyor bende yuklicem

Anil-D

Anil-D

Üye
Son 14 dk ehe

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
şimdi sizinle uğraşıp boş yere uyarı almak istemiyorum samsungdan nefret etmem kimseyi ilgilendirmez ve ayrıca bu konu hakkında beni durup durduk yerde eleştirenleri yöneticilere şikayet edicem

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
KD1907

KD1907

Üye
şimdi sizinle uğraşıp boş yere uyarı almak istemiyorum samsungdan nefret etmem kimseyi ilgilendirmez ve ayrıca bu konu hakkında beni durup durduk yerde eleştirenleri yöneticilere şikayet edicem
@Nextman abi görüyosundur umarım ben bişey demiyorum.

Anil-D

Anil-D

Üye
Servis mesela 4.4.2 rus rom yukluyken gotursem kabul edermi?

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
KD1907

KD1907

Üye
Neyse beyler bişey sorucam triangle away diye bi program varmış bu programla sayacı sıfırlayabiliyor muşuz doğru mu?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Peki uygulamalarım falan silinir mi? Ya bide şimdi google play store nin menüde durduğu yer bile mi değişmicek? Hiçbişey değişmicek dimi kesin?

Dostum sen bisey yapmadigin surece cihazda degisiklik olmaz dedim ya illede kendisimi degissin onumu istiyorsun anlamadim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Ben sana bir şey demedim zaten arkadaşın yorumuna kaç + vermişim buda seni ilgilendirmez istediğim kadar + yazarım.

• Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt