Aynen sende haklısın. Gelirse de yükleme kitkatı
Sana mı dedim ben avukatı mısın?Niye yuklemicekmis
Bende yuklicem 4 kisi yukledi ve memnun bendede iniyor bende yuklicem
Samsung düşmanısın ya hani? Kitkat ta kötüdür boşver yüklemeneden? yarın rusya 4,4,2yi yukliycem herkes memnun neden yuklemeyeyim?
Samsung düşmanısın ya hani? Kitkat ta kötüdür boşver yükleme
Rardan çıkar 2.5 olacak.Sorun ne ?
Bisey sorucam 4.3 2.5 gb 4.4.2 niye 1.5 gb?
O nedenRardan çıkar 2.5 olacak.
Samsung düşmanısın ya hani? Kitkat ta kötüdür boşver yükleme
şimdi sizinle uğraşıp boş yere uyarı almak istemiyorum samsungdan nefret etmem kimseyi ilgilendirmez ve ayrıca bu konu hakkında beni durup durduk yerde eleştirenleri yöneticilere şikayet edicem+1000000000
@Nextman abi görüyosundur umarım ben bişey demiyorum.şimdi sizinle uğraşıp boş yere uyarı almak istemiyorum samsungdan nefret etmem kimseyi ilgilendirmez ve ayrıca bu konu hakkında beni durup durduk yerde eleştirenleri yöneticilere şikayet edicem
Neyse beyler bişey sorucam triangle away diye bi program varmış bu programla sayacı sıfırlayabiliyor muşuz doğru mu?
Servis mesela 4.4.2 rus rom yukluyken gotursem kabul edermi?
Peki uygulamalarım falan silinir mi? Ya bide şimdi google play store nin menüde durduğu yer bile mi değişmicek? Hiçbişey değişmicek dimi kesin?
Stock ama sonuctabi ihtimal
şimdi sizinle uğraşıp boş yere uyarı almak istemiyorum samsungdan nefret etmem kimseyi ilgilendirmez ve ayrıca bu konu hakkında beni durup durduk yerde eleştirenleri yöneticilere şikayet edicem