Kardeşim çok pardon ya 9 taksitli felan satan yerlerArtık heryerde taksitsiz satılıyo
Taksitli satan mı sordun acaba ?

Tamam düzeltmiş olalımKardeşim çok pardon ya 9 taksitli felan satan yerler![]()

SaolTamam düzeltmiş olalım
Ben bilmiyorum karşılaşmadımda bilen varsa gelir
Keyifli forumlar abim![]()

O kılıf olayına hapis cezası var kanunen yasakNormal telefoncularda şöyle bi durum var 2.000 tl ye kılıf alıyosun onu istediğin taksite böldür yanında telefonu hediye veriyolar![]()
Fakat garantide sıkıntı yaşayabilirsin. Bide 9 taksitle satan gold var galiba reklamda gördüm

Kardeşim gold da taksit yokNormal telefoncularda şöyle bi durum var 2.000 tl ye kılıf alıyosun onu istediğin taksite böldür yanında telefonu hediye veriyolar![]()
Fakat garantide sıkıntı yaşayabilirsin. Bide 9 taksitle satan gold var galiba reklamda gördüm
artık telefonculardan felan almaya çalışcaz 
aslında bu olur bak güzel fikirBimeks gibi zincir mağazalardan telefonun fiyatı kadar hediye kartı alıp 9 taksite böldürcen hediye kartlada telefonu alcan garantide sıkıntı olmuyor hem yasal yani![]()

Türk zekasına hayranımBimeks gibi zincir mağazalardan telefonun fiyatı kadar hediye kartı alıp 9 taksite böldürcen hediye kartlada telefonu alcan garantide sıkıntı olmuyor hem yasal yani![]()

Kılıfı telefon parasına satıp telefonu da yanında hediye vermek çok saçma bir yöntem. Ya daha sonra kılıfı iade etmek istersem? Hem de kutusunu bile açmadan? O zaman hem telefon parası bizim olacak, hem de hediye olan telefon bizde kalacak.![]()

Hayır tabikide bunu zaten aldığın kişiyle anlaşarak yaptığın için öyle bi şansın yokKılıfı telefon parasına satıp telefonu da yanında hediye vermek çok saçma bir yöntem. Ya daha sonra kılıfı iade etmek istersem? Hem de kutusunu bile açmadan? O zaman hem telefon parası bizim olacak, hem de hediye olan telefon bizde kalacak.![]()
Ne kadar saçmada olsa taksitle alamayan böyle bi yöntem bulmuş. Fakat telefonun fatura tarihi falan olmadığındanda alınmış sayılmaz bu yüzden garanti falanda sıkıntıya girer. Diğer yöntemde yapılabiliyosa güzelmiş hediye çeki almak falan.Hayır tabikide bunu zaten aldığın kişiyle anlaşarak yaptığın için öyle bi şansın yokNe kadar saçmada olsa taksitle alamayan böyle bi yöntem bulmuş. Fakat telefonun fatura tarihi falan olmadığındanda alınmış sayılmaz bu yüzden garanti falanda sıkıntıya girer. Diğer yöntemde yapılabiliyosa güzelmiş hediye çeki almak falan.
Bence hata olması lazım bune ya 998 tl ne arkadaş yaaOfff gerçekten de zamlanmis bu nedir çok saçma daha düne kadar 650 tl idi