N70 Tam ekran çekim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Volkan_17

Üye
    Konu Sahibi
N70 Tam ekran çekim
Merhaba arkadaşlar. Forumun ilgili bölümüne baktım ama bulamadım. Bana tam ekran resim çekimi yapabileceğim bir program önerirmisiniz? :) Bir sitede buldum fakat N70 uyumlu değilmiş (6600 için sanırım)

Yardımlarınız için teşekkürler.

:yuru

--------------- Ekleme ---------------

yardım edin ... :D:D

• Beğen
Tepkiler: heken_17 ve kirman01

ersoy

ersoy

Üye
boşuna aramayın n70 tam ekran foto çekmek için bir program yok..

Volkan_17

Üye
    Konu Sahibi
boşuna aramayın n70 tam ekran foto çekmek için bir program yok..

6600 için yaptılarsa (ki aynı platform) N70 içinde mutlaka yapmışlardır bence...

Ama sorun şu ki bulamıyorum... :sopa:

ersoy

ersoy

Üye
böyle bir programı zamanında çok aradık ama yok....

mutluw

Üye
arkadaşlar bende n95 8gb var. ama fotot çekerken tam ekran olmuyor. pc ye attığımda da büyük bi resim göremiyorum.600*480 piksel bi görüntü var en büyük
bunu nasıl halledebilirim. yarımlarınız için şimdiden sağolun.. yardımcı olam isteyen arkadaşlar mail atarlarsa sevinirim. [email protected]....

ersoy

ersoy

Üye
orjinal n95 8gb da tam ekran oluyor,ama çin n95 8gb ise bir fikrim yok...

FD_20

FD_20

Üye
Merhaba arkadaşlar. Forumun ilgili bölümüne baktım ama bulamadım. Bana tam ekran resim çekimi yapabileceğim bir program önerirmisiniz? :) Bir sitede buldum fakat N70 uyumlu değilmiş (6600 için sanırım)

Yardımlarınız için teşekkürler.

:yuru

--------------- Ekleme ---------------

yardım edin ... :D:D

kardeş önce python uygulamasını yükleyeceksin tele daha sonra onun uygulaması var "tam ekram kamera 3.0" yuklediğinde tamamdır hem de bununla 71x zoom yapılabilirsin :oke:

volpan

volpan

Üye
ya arkadaşlar tuturmuşsunuz bi n 73 n70 alın bitane 5700 hertürlü aradığınız özellik var fiyatıda ikisinin ortasında bunun la ilgili konu açıp telefonu tanıtacamğım

_bora_

Üye
ya benim watdı tele yeni sürüm atınca gtti nasıl yoq ya bizahmet bula bilirseniz sewinirim

cerberious

Üye
ben bu sitede buldum n70 tam çekimi var yani

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar 2.el n70 alacam bende d900i var onu verip üstüne 70 tl verecem nasıl sizce karlı mı çıkarım yoksa zarar mı edrim alacam tel çok temiz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt