Aksiyon subway surfers 1.10(0) symbian ^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M@cros

M@cros

Üye
sadece .apk dosyasının uzantısı .sis olarak değiştirilmiş.:)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, asigsasi ve Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
M@cros

M@cros

Üye
android cihazın bile bunu çalıştırabileceğinden şüpheliyim.

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve Cihanî Sultan
OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
bi oynarken video çekip atta görelim gerçekmi yalanmı

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Şaka mı bu? :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
birazdan konuyu güncelleyecem ve kurulumunu adım adım anlatacağım

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Allah Yardımcın Olsun Kardeş :oke:

incebey38

incebey38

Üye
oof be hevesim kursağımd kaldı ya amannnn

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellenmiştir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Millet Subway Yapıyor Bende SIS Paketinin İçinde Sadece İki Tane Dosya Görüyorum :kop:Boşuna Uğraşmayın Diye Yazıyorum :oke:

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
Böyle olmadı ya bazı sis editörler dosyası açamıyor bide böyle herkes yükleyemiyor. Birsüru uğraşı var. Şimdi bu oyunu tekrar ele alacam ve yüklenmesi kolay hale getirecem böyle olmadı gerçekten. K.bmayin dosya çevirmeleri tam bitmeden sizi uğraştırdim. Şimdi tüm dosyaları tek tek çevirecem. Sanırım 2 haftalık bir zaman alacaktır. Oyun için gerekli olan 586 tane dosya var herbirini tek tek çevirmek gerekiyor. Symbian sistemi çok karışık gerçekten. Bu çevirme bittikten sonra sorunsuzca oynayabiliriz Inşallah.

Emre

Üye
Böyle olmadı ya bazı sis editörler dosyası açamıyor bide böyle herkes yükleyemiyor. Birsüru uğraşı var. Şimdi bu oyunu tekrar ele alacam ve yüklenmesi kolay hale getirecem böyle olmadı gerçekten. K.bmayin dosya çevirmeleri tam bitmeden sizi uğraştırdim. Şimdi tüm dosyaları tek tek çevirecem. Sanırım 2 haftalık bir zaman alacaktır. Oyun için gerekli olan 586 tane dosya var herbirini tek tek çevirmek gerekiyor. Symbian sistemi çok karışık gerçekten. Bu çevirme bittikten sonra sorunsuzca oynayabiliriz Inşallah.
fake Beli Oldu Hiç sis Yükleyen File Upload Sitesi Görmedin mi Kardeş :Lock:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Tam Olarak Neyden Neye Çeviriyorsun ? Symbian C++ Bilgisi Kullanarak Mı, JAVA Mı, Qt Mi Kullanmaya Çalıştığın Şey Nedir ?
Emulator Vs Şeyden Bahsettin, Emulator Mü Yazıyorsun ? Şimdiden Söyleyim En Kesin Çalışan Symbian C++ İle Yapılandır. Eğer Bunu Yaparsan Baya İş Başarmışsın Demektir.

Bunların Dışandaki Her Uğraşı Bir Felaket Demektir :oke:

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi Symbian C++ den başka sistem yapamaz zaten onun üzerinde çalışıyorum. Bu oyun ve diğer android oyunlar için Symbian C++ üzerinde bir çalışmalarimiz var. Örnek verecek olursak bi seri üretim fabrikası düşünün arka arkaya çok fazla sey üretebilir. Şuanda bizim uğraştığımiz küçük sanayi dükkanı gibi yani tek tek uğraşıyoruz. Zaten şu oyunu çevirdikten sonra symbian ^3 için android Emulator yapacam. Inşallah olur ama bu işlerden anlaya birkaç arkadasa ıhtıyacım var ama neyse önce şu oyunu halledelim ondan sonra gerisi gelir Inşallah

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu işlemi Symbian C++ den başka sistem yapamaz zaten onun üzerinde çalışıyorum. Bu oyun ve diğer android oyunlar için Symbian C++ üzerinde bir çalışmalarimiz var. Örnek verecek olursak bi seri üretim fabrikası düşünün arka arkaya çok fazla sey üretebilir. Şuanda bizim uğraştığımiz küçük sanayi dükkanı gibi yani tek tek uğraşıyoruz. Zaten şu oyunu çevirdikten sonra symbian ^3 için android Emulator yapacam. Inşallah olur ama bu işlerden anlaya birkaç arkadasa ıhtıyacım var ama neyse önce şu oyunu halledelim ondan sonra gerisi gelir Inşallah

Kolay Gelsin, Benim Tahminim 2 Hafta Sonra Bir Aksilik Çıkacak :)

Emre

Üye
Fake Olduğu Çok Beli

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
sorun çıkacağına inanıyorsanız hiç uğraşmayalim konu kapatılsın!neyse çalışmalara devam ediyorum lütfen bu işlerden anlayan biri bana yardım etsin tek başıma bu işten çıkamıyorum. Oyunu şuanda yeteri kadar çevirdim ama çok fazla kasıyor. Belki telefon modelindendir. C6-01 var şuan elimde. Lütfen anlayan biri özelden mesaj atsın dosyaları gönderiyim ortak bişeyler yapalım
sadece .apk dosyasının uzantısı .sis olarak değiştirilmiş.:)
belliki sen bu işlerle hiç uğraşmamissin apk uzantısını sis olarak değiştirsen bile telefon kuruluma geçmez apk dosyası gibi algılar, içindeki dosyaları gösterir. Bluetoot ile göndermemesinin nedenı korumalı nesne olmasıdır. Sis dosyalarının tümü korumalıdir
bi oynarken video çekip atta görelim gerçekmi yalanmı
ben oynayabilsem çeker gönderirim. Oyun çok çok ağır çalışıyor. Belki normal oyunun 100 de biri hızında çalışıyor bu yüzden yardım ıstıyorum. Nasıl hızlandırılır bu konu hakkında bir bilgim yok

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bence konu kapatılsın somut bir delille iki hafta sonra konuyu açarsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: M@cros

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
bu projede bana yardım edecek varsa mesaj atsın. Sis doyasinı parçaladım. Birlikte yapalım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt