haha cidden misadece .apk dosyasının uzantısı .sis olarak değiştirilmiş.![]()
indirdim de deneyemedim henüz.laptop bluetooth'u olduğu halde göndermiyor...fake Beli Oldu Hiç sis Yükleyen File Upload Sitesi Görmedin mi Kardeş :Lock:Böyle olmadı ya bazı sis editörler dosyası açamıyor bide böyle herkes yükleyemiyor. Birsüru uğraşı var. Şimdi bu oyunu tekrar ele alacam ve yüklenmesi kolay hale getirecem böyle olmadı gerçekten. K.bmayin dosya çevirmeleri tam bitmeden sizi uğraştırdim. Şimdi tüm dosyaları tek tek çevirecem. Sanırım 2 haftalık bir zaman alacaktır. Oyun için gerekli olan 586 tane dosya var herbirini tek tek çevirmek gerekiyor. Symbian sistemi çok karışık gerçekten. Bu çevirme bittikten sonra sorunsuzca oynayabiliriz Inşallah.
Böyle olmadı ya bazı sis editörler dosyası açamıyor bide böyle herkes yükleyemiyor. Birsüru uğraşı var. Şimdi bu oyunu tekrar ele alacam ve yüklenmesi kolay hale getirecem böyle olmadı gerçekten. K.bmayin dosya çevirmeleri tam bitmeden sizi uğraştırdim. Şimdi tüm dosyaları tek tek çevirecem. Sanırım 2 haftalık bir zaman alacaktır. Oyun için gerekli olan 586 tane dosya var herbirini tek tek çevirmek gerekiyor. Symbian sistemi çok karışık gerçekten. Bu çevirme bittikten sonra sorunsuzca oynayabiliriz Inşallah.

bu işlemi Symbian C++ den başka sistem yapamaz zaten onun üzerinde çalışıyorum. Bu oyun ve diğer android oyunlar için Symbian C++ üzerinde bir çalışmalarimiz var. Örnek verecek olursak bi seri üretim fabrikası düşünün arka arkaya çok fazla sey üretebilir. Şuanda bizim uğraştığımiz küçük sanayi dükkanı gibi yani tek tek uğraşıyoruz. Zaten şu oyunu çevirdikten sonra symbian ^3 için android Emulator yapacam. Inşallah olur ama bu işlerden anlaya birkaç arkadasa ıhtıyacım var ama neyse önce şu oyunu halledelim ondan sonra gerisi gelir Inşallah

belliki sen bu işlerle hiç uğraşmamissin apk uzantısını sis olarak değiştirsen bile telefon kuruluma geçmez apk dosyası gibi algılar, içindeki dosyaları gösterir. Bluetoot ile göndermemesinin nedenı korumalı nesne olmasıdır. Sis dosyalarının tümü korumalıdirsadece .apk dosyasının uzantısı .sis olarak değiştirilmiş.![]()
ben oynayabilsem çeker gönderirim. Oyun çok çok ağır çalışıyor. Belki normal oyunun 100 de biri hızında çalışıyor bu yüzden yardım ıstıyorum. Nasıl hızlandırılır bu konu hakkında bir bilgim yokbi oynarken video çekip atta görelim gerçekmi yalanmı