İpucu Nokia Care Garanti Kapsamı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Care Garanti Kapsamı Sorunu
Gecen gun oylesine nokia care de garanti varmı diye baktım fakat turkiye-garanti kapsamı dışında yazıyordu daha alalı 1 ay olmadı golddan indirimle almıstım cihaz l520 sebebi nedir?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
golddan mı aldın? paralel ithalat ürünü olmasın sakın?

ÖEY

ÖEY

Üye
Büyük ihtimalle paralel ithalat ürünü almışsın.

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ve parelel ithalat ne anlama geliyor -_-;;

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia kom aş yetkili distribütor harici firmaların yurtdışından telefon alıp kayıtlı olarak burada satmasına paralel ithalat deniyor.. cihaz ilk açılışta hangi dilde başladı?

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
İngilizce basladı welcome to your windows phone diye dil secin dedi sonra

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cihazın içinden türkçe kullanım klavuzu çıktı mı ve kutunun üstünde nokia.kom aş garantisindedir diye bir ibare var mı

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Turkce klavuz cıktı fakat oyle bi yazı goremedim kutunun her yerine baktım bu cihaz turkce karakterleri ihtiva eden teknik ozelliklerine uygundur yazıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
garanti belgesi var mı peki kitapçığın sonunda?

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Aldığın telefonu atacağım resimde ki görsellerle karşılaştır.Şayet aynılarını taşıyorsa için rahat olsun.

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
arkasinda var garanti kitapcigin fakat o resimdeki seyler yok

heroali01

Üye
telefonu garanti kapsamından çıkaracak bişey yapma :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en sağ alttaki etiket yoksa paralel ithalat olabilir.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
O zaman rahatlıkla paralel ithalat olduğunu söyleyebiliriz.Hepsiburada'dan beklerdim şayet Gold'un paralelliğe soyunacağını hiç tahmin etmezdim.Alırken bunlara dikkat etmeliydin.Bi yandan sanada hak vermiyor değilim.Büyük firma akımına kapılıp garanti veya ürün yanıyla bir kusur ,eksiklik olacağını hiç düşünmedin.Ama söylediklerin ve resimde olması gerekenleri barındırmayan bir telefon var elinde bence bunun hesabını Gold'a yada işin seyrini garanti konusunda işlevin nasıl olacağını danışmanda fayda var.

Tekin Aldığı telefonun kutusunda bulunanlar ve benim attığım resimlerle karşılaştırma yapmış lakin hiç birini barındırmıyor.Sakat bi durum var ortada.

erhanercan

erhanercan

Üye
Gold her zaman pararleldir ki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tam tersi hb de paralel ithalat ürün olmaz ancak gold ve istanbul bilişim gibi firmalarda bulunuyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Gold her zaman pararleldir ki
arkadaşlar ben de Gold'dan aldım telefonumu her çeşit bandrol garanti belgesi mevcut ve Nokia Care ile sorgulamamda da garantim görünüyor. hem de internet üzerinden almıştım.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
İstanbul Bilişim'de hak veririm şayet benim gördüğüm bu yönde.Hepsiburada da paralet ithalat bir ara yoğundu ve halada şahit oluyor denk geliyorum.Gold ise hiç bulaşmam ve kesinlikle de tavsiye etmem ürünlerin garanti yanıyla resmi,ürünlerin iadesi, sorunlar yanıyla tam bir sıkıntı olduğunu düşünüyordum tabi okuduklarım bu yöndeydi.Doğrudur da birşey diyemem hiç alışverişim olmadı değindiklerim yorumlara dayalı.Ama yukarıda yine ikilemde kalacak bir durum var arkadaşın biri paralel diğerisi ise resmi yanıyla değinmiş.Gold sen tam bir baş belasısın.

Erensnc

Üye
    Konu Sahibi
Ben istanbuldan almistim 90 tlye premium paket yapalimmi dediler hayir dedim bikackez sormuslardi su an erzurumdayim istanbula 3 ay sonra gidebilirim garantisiz telefonum var :P

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
firma içi garanti demek oluyor bu.. kısaca ''abi bunun garantisi bizzat benim'' durumu